Lenka Hornová - Porod si vyvolala sexem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lenka Hornová - Porod si vyvolala sexem!

Lenka Hornová s dcerou Laurou.
Lenka Hornová s dcerou Laurou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Bývalá moderátorka Prásku a šéfka neúspěšné »novácké« reality show Velký bratr (Big Brother) Lenka Hornová (42) prolomila mlčení a přiznala, že porod dcery Laury vyvolala vášnivým sexem s režisérem Liborem Kodadem!

„Doktorka mi potvrdila, že teorie o takzvané italské indukci může mít reálný základ. Jde o to, že když se pomilujete, mužské spermie mohou spustit porod. Tak jsme si večer zaindukovali a ve čtyři ráno mě probudily předporodní stahy,“ popisuje Hornová v časopise Uzlíček. „Laura se pak narodila prakticky mezi vyprávěním veselých historek. Byla nádherná,“ vzpomíná na loňský zážitek Hornová, která dceru počala na usmiřovacím zájezdě s partnerem, s kterým se po deseti letech soužití dokonce načas rozešla.

Kromě mateřských starostí se Lenka Hornová nyní věnuje novému tajnému projektu televize Nova, který má odstartovat na jaře. Předtím tři roky psala scénáře pro nekonečný seriál Ulice.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.