Kateřina Moťovská už po svém zmizelém muži netruchlí - Nový přítel na obzoru!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kateřina Moťovská už po svém zmizelém muži netruchlí - Nový přítel na obzoru!?

Kateřina Moťovská už po manželovi netruchlí – že by si našla nového muže?
Kateřina Moťovská už po manželovi netruchlí – že by si našla nového muže?  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Jak se zdá, manželka zmizelého podnikatele a bývalého majitele Miss ČR Jana Moťovského Kateřina už po svém muži nesmutní. Na Look VIP Gold Party si užívala společnosti hned několika mužů, hýřila úsměvy a jeden z neznámých pánů ji chvílemi dokonce objímal kolem ramen!

Jak se zdá, manželka zmizelého podnikatele a bývalého majitele Miss ČR Jana Moťovského Kateřina už po svém muži nesmutní. Na Look VIP Gold Party si užívala společnosti hned několika mužů, hýřila úsměvy a jeden z neznámých pánů ji chvílemi dokonce objímal kolem ramen!

„Mám moc práce, zavolejte později,“ odpověděla nám včera Moťovská, když jsme se jí včera na její tajemný doprovod zeptali. Pak už nebrala telefon... Zbrusu nové pánské společnosti se oddávala i modelka Agáta Hanychová. Po rozchodu s fotbalistou Albanem Jusufim se teď těší přízni ženatého zlatníka Romana Hájka. To Eva Aichmajerová, která párty moderovala, přišla sama a jen s nevolí vzpomínala na spolupráci s naším nejlépe placeným moderátorem Leošem Marešem. „Leoš? Ten celou dobu mluví a pak místo mě řekne i tu jedinou větu, kterou mám vyslovit já,“ narážela na to, že Leoš je sólista a jen nerad se s někým dělí o svůj dobře placený post.

Eva s ním měla moderovat »nováckou« reality show Velký bratr (Big Brother). „Leoš vedle sebe nikoho nesnese, a zejména ne v televizním přenosu,“ řekl nám již dříve zdroj z televize a nyní to potvrdila i Eva: „Čekám na honorář i tři měsíce, protože nejdřív vyplatí Leoše a teprve pak musejí shánět finanční prostředky pro mě,“ dodala. Eva se zřejmě do moderování společně s Marešem už jen tak nepustí. Zato ostatní se pustili do dražby jejího aktu a za neuvěřitelných 25 tisíc korun si nahou Evu odnesl domů Petr Pešek, majitel značky Denny Rose, která paradoxně Evu obléká.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.