Eva a Vašek - Prodávají své podobizny! Za 1000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Eva a Vašek - Prodávají své podobizny! Za 1000 Kč!

Takto pořizoval fotograf Jaroslav Rác portréty Evy a Vaška na jejich reklamní stojany.
Takto pořizoval fotograf Jaroslav Rác portréty Evy a Vaška na jejich reklamní stojany. (Paparác, ara)

PRAHA – Teleshoppingem proslavená pěvecká dvojice Eva a Vašek - Eva Dvořáčková (37) a Vašek Ševčík (54) už neví, jak si přivydělat. Už jim zřejmě nestačí miliony, které vydělávají prodejem svých CD a DVD či koncertováním.

Teleshoppingem proslavená pěvecká dvojice Eva a Vašek - Eva Dvořáčková (37) a Vašek Ševčík (54) už neví, jak si přivydělat. Už jim zřejmě nestačí miliony, které vydělávají prodejem svých CD a DVD či koncertováním. A tak si nyní našli nový zlatý důl! Začali prodávat reklamní stojany se svou podobiznou v životní velikosti. „Je o to veliký zájem. Objednávky se jen hrnou,“ pochvaluje si Vašek, který ale tvrdí, že to nebyl jeho nápad.

„Zpočátku jsme to nechtěli vůbec prodávat. Stojany měly stát v určitých knihkupectvích, kde by se prodávaly lístky na naše koncerty. Ale začali se nám ozývat lidi, že o naše podobizny mají zájem a jestli bychom jim je nemohli prodat,“ snaží se vysvětlit Ševčík důvod prodeje. „A nechceme na tom ani vydělávat. Výroba jednoho stojanu nás vyjde na osm set korun a my je chceme za stejnou cenu nabízet i zájemcům,“ tvrdí Vašek.

Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že to není zas tak pravda. „Slyšel jsem, že už si ho objednalo kolem dvou set lidí a další zájemci se jen hrnou. Údajně je výrobní cena jednoho kusu osm stovek, ale chtějí je prodávat za tisícovku,“ svěřil se nám moderátor Luboš Xaver Veselý, který je do celé záležitosti zasvěcen.

Eva a Vašek jak se zdá opět našli díru na trhu. Žádný zpěvák totiž ještě nepřišel s nápadem prodávat vlastní propagační předměty a ještě si na tom pořádně přivydělat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.