Mareš letěl na kšeft tryskáčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Mareš letěl na kšeft tryskáčem!

PRAHA – Moderátor Leoš Mareš (32) je nejenom nejlépe placeným moderátorem v republice, ale už na akce dokonce cestuje soukromým tryskáčem!


„Před časem jsem dostal nabídku moderovat akci pro společnost J&T v Praze, ale byl jsem nucený to odmítnout, protože jsem ten den měl práci v Ostravě. A jednatel firmy mi nabídnul, že mě z Ostravy dopraví do Prahy vlastním tryskáčem. Tak jsem na to kývnul, protože jsem se chtěl proletět,“ pochlubil se Mareš v Ranní show na Evropě 2. „Byl to úžasný zážitek. Let tryskáčem, který má proudové motory, trval pouhých čtyřicet pět minut a na palubě jsem měl přichystané šampaňské, kaviár a lososa. Navíc na mě na letišti v Ruzyni čekala limuzína, která mě odvezla do Veletržního paláce. Vše bylo skvěle připravené. Jen to bylo trošku strašidelné na letišti v Ostravě, kde nikdo nebyl, jen uprostřed ranveje stál »můj« tryskáč. A řeknu vám, že není nic romantičtějšího, než pohled z letadla na zasněženou Prahu,“ ukončil romantickou tečkou pro deník Aha! příhodu Mareš.

Kliknutím zvětšete


Autor: (km)
Foto Aha! – Martin Hykl




Více informací naleznete v zítřejším tištěném vydání deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.