Gott a Kolář na Slavíkovi - Boj do poslední vteřiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Gott a Kolář na Slavíkovi - Boj do poslední vteřiny!

Karel Gott a Petr Kolář si spolu v minulosti zazpívali i na několika společných koncertech.
Karel Gott a Petr Kolář si spolu v minulosti zazpívali i na několika společných koncertech. (Dalibor Puchta)

PRAHA – Hlasování v anketě Český slavík Mattoni bude trvat ještě týden, ale už je nejspíš jasno, kdo z kategorie »zpěvák« bude bojovat o první příčky: věčný vítěz Karel Gott( 69), který se tento rok poprvé přiznal, že vítězství očekává, a jeho dlouholetý sok Petr Kolář (41).

„Musím se přiznat, že letos Slavíka čekám,“ prohodil před časem s úsměvem Mistr. Hvězda jeho velikosti si však takové prohlášení dovolit určitě může, i když na slavnostním večeru, kdy se ocenění předává, nezapomene tradičně poznamenat, že to opravdu nečekal. „Dávám neustále do své kariéry všechny svoje síly a snažím se zpívat stále co nejlépe, přinášet lidem radost, takže proč bych to neměl vyhrát? Na druhou stranu vím, že bojovat o sošku budeme rozhodně všichni,“ stojí přes svoji slávu Karel Gott pevně oběma nohama na zemi.

A má pravdu. Kolář, který minulý rok prohrál těsně právě s Gottem, si tento rok bude chtít spravit chuť. A není sám, kdo by rád změnil historii. O svůj veliký comeback se pokouší dokonce i zpěvačka Iveta Bartošová (42), která loni v tuto dobu trávila čas v léčebně v Kroměříži a ve Slavíku skončila až na 18. místě. Letos se vdala, vydala nové album a začala i koncertovat…

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.