Hvězda Ulice, Snowboarďáků, Rafťáků - Pavla Tomicová: Problémy s alkoholem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Hvězda Ulice, Snowboarďáků, Rafťáků - Pavla Tomicová: Problémy s alkoholem!

 (Aha! – Marek Pátek)

HRADEC KRÁLOVÉ – V seriálu Ulice hraje Pavla Tomicová (46) Simonu Pavlicovou, ženu nespolehlivého alkoholika Pepana (Tomáš Matonoha), v reálu je ale nejspíš sama velkou potížistkou! O temperamentní herečce a hvězdě filmů Snowboarďáci a Rafťáci kolegové v divadlech dobře vědí, že si po představení ráda přihne, ostatně stejně jako většina psychicky vysílených herců a hereček.

Naposledy se opila tak, že museli zrušit dvě představení

Jenže teď to opravdu přehnala. V týdnu na jednom z večírků vyváděla tolik, že následkem je průšvih a zrušená dvě představení!

„Ztratila hlas. Třeba hradecké Klicperovo divadlo muselo zrušit kvůli její indispozici a údajné nemoci hned dvě představení za sebou, ve středu a ve čtvrtek. Všichni ale víme, jak to bylo. Většinou skončí normálně a nic jí druhý den není, tentokrát ale tělo zaprotestovalo a pomstilo se na hlase,“ říkají její divadelní kolegové. „To si nemyslím. Sama jsem s ní byla na ORL. To bude asi výmysl, takže pokutu nedostane,“ hájila herečku z inscenací Odcházení a Kdybys umřel… sekretářka hradeckého divadla. „Tak to mě mrzí, že to o mně někdo rozšiřuje. Skleničku si dám ráda, ale jen když druhý den nepracuji. Mám zánět hrtanu a špatně mi bylo už od pondělka,“ řekla nám včera odpoledne svou verzi příběhu sama Pavla Tomicová. Ať mluví pravdu, nebo si kryje záda, samotné natáčení nekonečného seriálu Ulice ohroženo zatím nebylo.

„Paní Tomicová natáčí až příští týden,“ sdělila deníku Aha! mluvčí seriálu Johanka Brzobohatá. Herečka může jen doufat, že za svůj údajný alkoholový prohřešek nebude pykat ještě víc než teď a do televizního natáčení dá svůj charismatický »chraplák« do pořádku!

Kliknutím zvětšete

22.11.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.