Další soud režiséra Šteindlera: Teď jde o peníze pro manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Další soud režiséra Šteindlera: Teď jde o peníze pro manželku!

S Milanem Šteindlerem se nyní soudí jeho stále ještě manželka o výživné.
S Milanem Šteindlerem se nyní soudí jeho stále ještě manželka o výživné.

PRAHA – Před novým soudcem, jinak ale ve stejném složení, se včera dopoledne odehrálo další soudní líčení mezi režisérem Milanem Šteindlerem (51) a jeho zatím stále ještě ženou Jankou (50).


Zatímco v úterý u soudu padaly ostré výroky a silná slova kvůli výživnému na děti, tentokrát chce po údajně nevěrném muži výživné jeho choť!

„K smíru před soudním jednáním nedošlo. Nemůžeme se dohodnout ani co se týče financí na děti, natož když jde o mě,“ řekla nám Janka Šteindlerová poté, co soudce rozhodl, že líčení bude pokračovat v lednu.

Kliknutím zvětšeteManželka režiséra a příležitostného herce stále nemůže pochopit, proč její muž při úterním jednání o výživném na děti hovořil o statisícových částkách, které prý měsíčně rodině zasílá. „Je to totální nesmysl. Poslední peníze byly v září – 4800 korun. Kdyby mi posílal statisíce, byla bych vysmátá a nebyl by důvod se soudit. Bohužel paní soudkyně mu nechává prostor k jeho vynikajícím hereckým výstupům. Co budou děti jíst na Vánoce, to nejen manžela, ale ani justici nezajímá,“ dodává Šteindlerová a podotýká, že podle daňového přiznání za loňský rok vydělal její manžel 3,5 milionu korun. Nyní mu přitom dělá zatěžko alespoň základním způsobit finančně zabezpečit své dvě nezletilé děti - Johanku (11) a Olivera (17).


Autor: (daz)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.