Anife Vyskočilová - Milenec v nemocnici: Rozmlácený obličej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anife Vyskočilová - Milenec v nemocnici: Rozmlácený obličej!

Anife Ismet Vyskočil Hassan (34) s milencem - českoněmeckým podnikatelem Markem Spencerem.
Anife Ismet Vyskočil Hassan (34) s milencem - českoněmeckým podnikatelem Markem Spencerem. (Aha! – Mária Rušínová)

PRAHA – Přítel »prostořeké Turkyně« Anife Ismet Vyskočil Hassan (34), českoněmecký podnikatel Mark Spencer, musel na složitou plastickou operaci obličeje! Záchranka ho totiž do pražské nemocnice Na Bulovce dopravila s totálně rozmláceným obličejem! A zatímco Anife tvrdí, že tenhle chlap jako poleno spadl ze schodů, zdroje z Markova okolí si špitají něco jiného. Anife prý na přítele zaútočila pánvičkou!

Během hospitalizace ve Fakultní nemocnici Na Bulovce Markovi lékaři upravili část obličeje včetně nosu, který měl celý rozmlácený. „Ano pan Spencer byl přijat 30. října. Byl u nás několik dní hospitalizovaný na chirurgii, očním a ORL oddělení. Měl vážně poraněný obličej a břicho,“ potvrzují lidé z nemocnice. Co se ale Markovi stalo? Jakou roli v tom hrála jeho divoká milenka? „Já jsem ho zvedla a zavolala záchranku tak, jak by to udělal každý, když někdo spadne ze schodů, omdlí, a rozbije si nos a hlavu,“ tvrdí rozčílená Anife. Zprávy z okolí rozmašírovaného muže však uvádějí jinou příčinu zranění. „Napadla ho sama rozezlená Anife, a to pánvičkou. Našla mu totiž v mobilu erotické MMS, které posílal jiným ženám. Možná nakonec ze schodů opravdu spadl, ale shodila ho z nich ona. Už se s ní rozešel,“ kontruje zdroj deníku Aha!

„Ne! Já jsem toho člověka naopak zachránila. Kdybych tam ten den nebyla, kdybych se ten den nevrátila ze zájezdu s divadlem, tak by vykrvácel a umřel,“ čílí se bývalá manželka herce Ivana Vyskočila, který o Anife vždy mluvil jako o velmi divoké ženě, a i u nich byly fyzické šarvátky na denním pořádku. Zůstává také otázkou, že pokud by milému opravdu zachránila život, proč by se s ní rozcházel? Na tu už Anife neodpověděla a přešla rovnou k výhrůžkám fyzickou likvidací! „Šlápli jste do něčeho, co je citlivé a není to pravda. U mě je to tak, že když mi jednoho dne rupne v bedně, tak to odnese nějaká holka v Aha!,“ horlila Turkyně s tím, že klidně osloví jednoho svého kamaráda: „Řeknu mu, tady máš padesátku, a rozbij jí ruce, nohy a nebude psát ani chodit. Vypátrejte si, kdo je pan Spencer, a myslím, že ten váš deník zkrachuje. Je to člověk, který i z jalové krávy vydyndá tele,“ skončila hovor Anife.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.