Bára Basiková (45): Chtěla spáchat sebevraždu, ale... Je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bára Basiková (45): Chtěla spáchat sebevraždu, ale... Je těhotná!

 (Týdeník Instinkt, Foto Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Bára Basiková, která ještě nedávno promýšlela sebevraždu, čeká teď ve svých 45 letech třetí dítě! Je už v pátém měsíci těhotenství. Zpěvačka, která se nedávno potřetí vdala za o 15 let mladšího produkčního Petra Poláka, to prozradila v rozhovoru pro časopis Instinkt s tím, že těhotenství co nejdéle tajila, aby si byla jistá, že je vše v pořádku.

„Prvního září šly obě mé dcery (17letá dvojčata – pozn. red.) poprvé do školy, obě už na střední, a mně už pár dnů bylo po ránu špatně, tak jsem jela ke svému gynekologovi. A on slavnostně řekl: »Vidím tam srdíčko.« Otočím hlavu a koukám do monitoru na tu fazolku – no, brečela jsem jak blázen. Ťukalo tam opravdu srdíčko… Čtyři měsíce jsme to tajili, absolvovala jsem všechna vyšetření. Jsem v pořádku a jsme šťastní. A Petr už je teď nejlepší táta na světě. Hladí nás, pusinkuje, já jsem tak pyšná, že právě on, tenhle laskavej člověk, bude otcem mého třetího dítěte,“ říká Basiková.

Kromě toho zpěvačka v Instinktu otevřeně promluvila i o depresích a sebevražedných myšlenkách poté, co se jí před časem rozpadl dlouholetý vztah s architektem Jaromírem Pizingerem. „Měla jsem nejstrašnější stavy úzkosti a tísně. Po týdnu mně bylo jasné, že je zle, že tohle nezvládnu. A zavolala psychiatričce Tamaře Staňový. Přišla jsem za ní a říkám, že už nechci žít. Zachránila mi život… Nejdřív jsem se musela vyspat. Najít sílu zbavit se těch strašných myšlenek, kdy byla noc, děti spaly a já šla pokojem a říkala si: Tak to okno otevřu... Naštěstí jsem byla tolik při smyslech, že pomyšlení, co bych udělala dětem, mě zastavilo… Zkrátka jsem prožila rok a půl a na antidepresivech,“ vzpomíná Bára a přiznává, že těžkými depresemi trpěla už dřív. „Deprese je nemoc, opravdu těžká nemoc, kterou si sama neumím vyléčit. Já měla deprese už jako dítě. Seděla jsem někde v koutě a cloumaly se mnou ty strašný pocity strachu, tísně, úzkosti. Samozřejmě jsme to neléčili. Tak jsem to před sebou hrnula bagrem a v pětadvaceti vlítla do pervitinu,“ přiznává Basiková.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.