Catherine Zeta-Jones v Praze - Rozdováděla fanoušky i poldy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Catherine Zeta-Jones v Praze - Rozdováděla fanoušky i poldy!

Catherine měla šaty s výrazným dekoltem.
Catherine měla šaty s výrazným dekoltem. (Aha! – Hykl, Pátek, Kundrát)

PRAHA – O natáčení herečky Catherine ZetaJones (39) se včera u pražského Rudolfina zajímal nejen dav fandů, ale i policie! Strážci zákona neměli potíže přímo se slavnou herečkou, nýbrž s jejím štábem, který na zátarasy u Rudolfina nevyvěsil potřebná povolení.

Městská policie filmařům vyčinila a zahájila s nimi správní řízení. Samotnou Catherine, manželku hollywoodské star Michaela Douglase (64), celý konflikt nezajímal. Během dne natáčela reklamu na kosmetiku v tělocvičně nedaleké střední školy, u strahovského stadionu. Před večerním finále u samotného Rudolfina s davem fanoušků a kolonou limuzín (sama ve scéně přijela stařičkým volvem z roku 1960) si stihla z okénka auta prohlédnout i Hradčany a Židovský hřbitov. A ani takovou celebritu neminuly pražské zácpy. Po uzávěrce vydání na Catherine čekala ještě akční scéna jízdy na motorce po schodech Rudolfina.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.