Tajemství Jitky Molavcové - Lechtivé scény ve filmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství Jitky Molavcové - Lechtivé scény ve filmu!

O tom, že Jitka Molavcová natočila film s odvážnými scénami, doteď téměř nikdo nevěděl.
O tom, že Jitka Molavcová natočila film s odvážnými scénami, doteď téměř nikdo nevěděl. (Aha! – Dalibor Puchta, start.at/jirkazz)

PRAHA – Zpěvačka Jitka Molavcová (58), která se proslavila rolí Žofie Melicharové v Semaforu, se svlékla ve východoněmeckém filmu z 80. let Sachsens Glanz und Preussens Gloria (Saský lesk a Pruská sláva).

Zpěvačka Jitka Molavcová (58), která se proslavila rolí Žofie Melicharové v Semaforu, se svlékla ve východoněmeckém filmu z 80. let Sachsens Glanz und Preussens Gloria (Saský lesk a Pruská sláva).

V době, kdy točila vášnivé scény a jakožto hraběnka se nechala na plátně osahávat hereckým kolegou, vystupovala doma především v pořadech pro děti jako Studio Kamarád, Malý televizní kabaret nebo v pohádce Královna koloběžka. Lechtivé scény se jí podařilo dlouhá léta utajit. Celá aféra praskla až teď, díky člověku, který si říká Jirkazz. Ten scény ze starého filmu našel a fotky z nich umístil na internet. Jitka Molavcová, kterou se Aha! pokoušelo kontaktovat, do uzávěrky vydání nezvedala telefon.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.