Jiří Pomeje se k Bartošové chová jako k majetku - Ostrá hádka na Slovensku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Pomeje se k Bartošové chová jako k majetku - Ostrá hádka na Slovensku!

Jiří Pomeje se svou slavnější ženou Ivetou Bartošovou velmi rád pózuje pro fotografy a hřeje se na výsluní, ale mnohdy se k ní nechová zrovna nejlíp a nedělá jí zrovna nejlepší reklamu.
Jiří Pomeje se svou slavnější ženou Ivetou Bartošovou velmi rád pózuje pro fotografy a hřeje se na výsluní, ale mnohdy se k ní nechová zrovna nejlíp a nedělá jí zrovna nejlepší reklamu. (Aha! – Mária Rušinová)

BRATISLAVA/PRAHA – Zkrachovalý producent Jiří Pomeje (43) ztropil manželce Ivetě Pomeje Bartošové (42) další ostudu! Na jejím koncertě v Bratislavě, před jejím největším ze slovenských vystoupení, bezdůvodně napadl štáb televize JOJ. Ten s Bartošovou točil rozhovor, proti kterému přitom sama zpěvačka nic neměla.

Zkrachovalý producent Jiří Pomeje (43) ztropil manželce Ivetě Pomeje Bartošové (42) další ostudu! Na jejím koncertě v Bratislavě, před jejím největším ze slovenských vystoupení, bezdůvodně napadl štáb televize JOJ. Ten s Bartošovou točil rozhovor, proti kterému přitom sama zpěvačka nic neměla.

„Kladli otázky z jejího soukromí, což je normální, a najednou do toho vletěl její manažer Jiří Pomeje, a přestože se Iveta celou dobu usmívala a normálně odpovídala, začal bezdůvodně štábu nadávat, slovně jej napadat a křičet na něj,“ popsal situaci zdroj ze štábu televize JOJ. „Celou tu reportáž šikovně sestříhali, já jsem nikomu nic neudělal. Viděl jsem jen Ivetiny vyděšené oči, a tak jsem okamžitě zasáhl. Televize chtěla před koncertem Ivetu jen rozhodit, aby pak měli dobrou reportáž,“ brání se Pomeje.

Zároveň ale přiznal, že otázky, které zazněly ze strany televize, už vlastně několikrát zodpověděla do jiných médií. Jeho představy o tom, jak se ostatní snaží zakrýt jeho vlastní osobnost, jsou však poněkud přehnané. Například na svatbě na Hluboké se nechal slyšet, že Lucie Bílá naplánovala svůj rozvod tak, aby mediálně zastínila jeho svatbu.

Z reportáže, kterou televize JOJ odvysílala, je jasné, že Pomeje překračuje své kompetence manažera. „Musím si přijít pro pusu, protože tam vzadu hrozně žárlím,“ prohlásil například Pomeje poté, co vletěl Bartošové na pódium uprostřed koncertu. Vypadá to, že svým vlastnickým chováním mediálnímu obrazu Bartošové jen škodí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.