Režisér Šteindler: Nechal rodinu bez koruny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Režisér Šteindler: Nechal rodinu bez koruny!

Milan Šteindler se u soudu tvářil jako chudinka, narozdíl od manželky Janky, která působila uvolněně.
Milan Šteindler se u soudu tvářil jako chudinka, narozdíl od manželky Janky, která působila uvolněně.

PRAHA – Válka v rodině režiséra Milana Šteindlera (51) o výživné na jeho děti Olivera (17) a Johanku (11) pokračuje i po včerejším již třetím soudním jednání! „Tento měsíc mi na děti neposlal ani korunu,“ zuří jeho manželka Janka (50).


„Nic mi na účet nepřišlo. Číslo mého konta dobře zná, nemůže se vymlouvat. Jestli si posílá peníze jako by pro mě na svůj účet, to je jeho problém,“ svěřila se nám Janka, která prý několik měsíců za sebou od dobře vydělávajícího manžela získala na dvě děti směšných pět tisíc korun. Šteindlerová proto už při posledním soudním jednání žádala soudkyni o vydání předběžného opatření, které by jejímu stále ještě muži přikázalo posílat na výživu dětí rozumnou částku. Liknavá zástupkyně práva ale asi nemá důvod nikam spěchat, a tak i včerejší soud odročila na 18. listopadu. „Teď je na řadě režisérův pláč, jak je bez peněz. Na milenku si na rozdíl od dětí ale finance vždycky najde,“ lakonicky dodává paní Janka, již drží nad vodou peníze kamarádů. Tomáš Hanák jí například půjčil padesát tisíc korun.


Autor: (daz)
Foto Aha! - Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.