Lucie Bílá promluvila o noci s milencem - Byla to charita! A zadarmo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Bílá promluvila o noci s milencem - Byla to charita! A zadarmo!

Šťastná Lucie Bílá si pyšně odvádí svého nového milence ke svému autu.
Šťastná Lucie Bílá si pyšně odvádí svého nového milence ke svému autu. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Konečně! Zpěvačka Lucie Bílá (42), kterou jsme předevčírem už podruhé přistihli s novým milencem, se rozpovídala o svém vztahu s charismatickým pianistou Matúšem Kohútkem.

Konečně! Zpěvačka Lucie Bílá (42), kterou jsme předevčírem už podruhé přistihli s novým milencem, se rozpovídala o svém vztahu s charismatickým pianistou Matúšem Kohútkem. „Neodhánějte ode mě lidi, které mám ráda. Prosím,“ začala rozhovor Bílá, která se nejspíš bojí, aby se její nový slovenský milenec nezalekl velkého zájmu ze strany médií.

„Jsme s Matúšem jen přátelé. Kluci ze skupiny Remedios souhlasili, že vystoupí na charitativní akci Konta Bariéry, a to bez honoráře. A aby nemuseli platit hotel, tak jsem jim nabídla nocleh,“ svěřila se včera deníku Aha! zpěvačka, která ale zapomněla na fakt, že Matúš Kohútek a jeho bratr Stano pravidelně vystupují v pražském muzikálu Carmen. Tudíž v Praze někde bydlet musí. Teorii, že Kohútek a Bílá jsou milenci, nahrávají i události, které se odehrály v Otvovicích ve čtvrtek odpoledne, den po osudné noci, kdy jsme desetinásobnou Slavici již podruhé přistihli, jak si odváží Kohútka k sobě do Otvovic. Nejenže byla Lucie zavřená ve své vile s Kohútkem skoro do tří hodin odpoledne. Ale jak jinak si vysvětlit, že Bílá nechala slovenského pianistu a jeho dva kamarády ze skupiny u sebe v luxusní vile a odjela pryč. „Těsně před třetí odjela Lucie Bílá ve svém voze pryč z vily. Její návštěva ale opustila vilu v šestnáct hodin a dvacet dva minut. A bylo poznat, že od Bílé bez její asistence neodjíždí poprvé,“ popsal situaci před Lucčinou luxusní vilou náš fotoreportér.

A přiznala to i Bílá. „Musím teď jet pro nové auto. Kluci jsou ještě u mě a sejdeme se až večer na Carmen,“ svěřila se nám ve středu odpoledne zpěvačka, která tak nejspíš konečně našla toho pravého, kterému nebude vadit její dominantní povaha. I přesto všechno je ale právě rozvádějící se zpěvačka neustále ve střehu a z počátku raději své nové lásky vždy popírá a často se zaplétá i do vlastních lží. Včera dokonce na serveru blesk.cz zpěvačka tvrdila, že u ní přespali místo tří mužů čtyři. S tajnostmi a nepravdami tomu nebylo jinak ani na počátku vztahu s jejím ještě stále manželem Václavem »Noidem« Bártou (27), který již několik měsíců žije u své maminky v Uhříněvsi.

A právě jeho exkluzivní vyjádření se nám podařilo získat. „Je to její věc. Nemusí to nic znamenat. Možná pracují na nějaké muzice. Takže se k tomu nechci moc vyjadřovat. Já zatím žádnou novou partnerku nemám a náš rozvod je momentálně v řešení, žádost jsme už podali,“ sdělil deníku Aha! »Noid«, z jehož hlasu bylo znatelné, že je informací o novém vztahu své stále ještě manželky velmi překvapený.

Jak probíhala vášnivá noc?

17:00 Generální zkouška v kostele sv. Anny na charitativní večer Volejte Lucii!
20:50 Začíná přímý přenos pořadu Volejte Lucii! na programu ČT1.
22:05 Končí přímý přenos.
22:25 Odchází Lucie i s třemi muzikanty a svou manažerkou do blízkého baru.
00:05 Vychází z baru a všichni odjíždějí k Lucii domů.
00:32 Přijíždějí do Luciiny luxusní vily v Otvovicích.
00:35 Odjíždí manažerka Luciiným autem domů.
13:20 Vylezli dva kamarádi, kteří Lucku a Matúše doprovázeli.
Byli 15 minut nahoře. Pak mávali Lucce a Matúšovi do domu.
13:57 Přivezla služebná nákup.
14:35 Přivezla služebná Luciina syna Filipa, který spal v Praze, protože ráno musel na vyšetření s pásovým oparem.
14:36 Přijela manažerka Lucie Bílé.
14:38 Vylézá Bílá, hned ale zalezla do domu. Rozhlíží se, zda ji někdo nesleduje.
14:39 Bílá si jede pro nové auto. Odjíždí i manažerka.
Žaluzie u vchodových dveří zajíždějí a její návštěva zůstává doma.
16:22 Odjíždí Matúš Kohútka a jeho dva kamarádi, kteří strávili u Bílé noc. Zamykají za sebou vlastním klíčem a bránu zavírají svým dálkovým ovladačem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.