Ženatý Jan Hrušínský - Našel si další milenku! Diagnóza: Závislost na sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ženatý Jan Hrušínský - Našel si další milenku! Diagnóza: Závislost na sexu!

 (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Honza Hrušínský se zase peleší! Nejprostopášnější ze slavného hereckého rodu Hrušínských Jan (53), známý zejména z pohádky Jak se budí princezny a z komedie Dívka na koštěti, opět neudržel zapnutý poklopec a našel si další milenku!

Rozvod, nebo léčebna!

Poté, co se předloni principál Divadla na Jezerce málem rozvedl kvůli své produkční Michaele Blahutové (35) a poté se s prosíkem vrátil domů k manželce Miluši Šplechtové (51), tak mu otrnulo a ženu dál podvádí! Kdo v jeho náruči skončil tentokrát? Opět jeho zaměstnankyně – teprve třiadvacetiletá Eliška Zemánková!

„Ví se o nich dlouho, jednou je dokonce tajemnice divadla nachytala při muchlování u něj v kanceláři. V divadle to ví úplně každý, kromě Hrušínského manželky a dcery. Paní Šplechtová je asi nejslepější ženská na světě, něco jako Lois Laneová. Ta také měla doma Supermana, a nepoznala to,“ žertují na úkor podváděné manželky Jana Hrušínského jeho zaměstnanci. Sexuální štvanec Hrušínský prý možná kvůli zachování manželství bude muset podstoupit léčbu závislosti na sexu, stejně jako nedávno americký herec David Duchovny alias agent Mulder z Akt X.Tomu ovšem ani to manželství nezachránilo a rozvádí se..

Kliknutím zvětšete


Jan Hrušínský: Má novou milenku! Načapali je na stole v kanceláři!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.