Spilka natáčel v Africe | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Spilka natáčel v Africe

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Zpěvák David Spilka (22) nejenže vydal své druhé album, ale klip k němu natáčel rovnou v daleké Africe.

„Letěl jsem poprvé v životě letadlem a v podstatě jsem netušil, co si s sebou mám sbalit. Jediné, co mi poradili, bylo, abych nezapomněl na slivovici, která by mě měla ochránit před bakteriemi,“ svěřil se deníku Aha! zpěvák, jehož tam na poslední chvíli zachránila přítelkyně. „Jednou jsme seděli s přítelkyní na lavičce a najednou mě praštila do ramene. Chvíli jsem nechápal, ale když jsem uviděl hnědou šmouhu na rameni, tak mi to došlo. Ten pavouk byl sice menší, ale raději jsem se nepídil, jak moc byl jedovatý,“ pokračoval dodnes vystrašený Spilka.

Klip k písničce Planet of the Prey, který vypravuje příběh o zkáze světa, kdy na zemi nezbude nic jiného než poušť, Spilka natočil během jednoho dne. „Místní byli velmi příjemní. Když zjistili, že natáčíme klip, tak nám ve všem vyšli vstříc. Hlavně se jim líbilo, že nosím šátek,“ ukončil mladý zpěvák.

18.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.