Agáta Hanychová - Milenec ji chtěl opustit! Kvůli koupání v moři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Agáta Hanychová - Milenec ji chtěl opustit! Kvůli koupání v moři!

Agáta Hanychová nenechala v okolí jediného muže klidným, když dováděla ve vlnách bez vrchního dílu plavek.
Agáta Hanychová nenechala v okolí jediného muže klidným, když dováděla ve vlnách bez vrchního dílu plavek. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Průšvihářka Agáta Hanychová (23) si neodpustila dovolenou na ostrově Djerba, ani když ji to mělo stát přítele! Švéd Alban Jusufi, se kterým Hanychová už několik týdnů randí, dal Agátě jasně najevo, že pokud na dovolenou s diskžokeji Lucasem a Uwou pojede, je mezi nimi konec.

Průšvihářka Agáta Hanychová (23) si neodpustila dovolenou na ostrově Djerba, ani když ji to mělo stát přítele! Švéd Alban Jusufi, se kterým Hanychová už několik týdnů randí, dal Agátě jasně najevo, že pokud na dovolenou s diskžokeji Lucasem a Uwou pojede, je mezi nimi konec. Paličatá Agáta si samozřejmě postavila hlavu a na Djerbu vyrazila i za cenu toho, že Albana ztratí.

„Řešila to tam, že se asi rozejdou, ale ctitelů tam měla víc než dost,“ komentoval situaci diskžokej Lucaso, který na ostrově hrál i se svým kamarádem a kolegou Uwou v klubu Praha hotelu Mary Queen.

A raubířka Agáta si opravdu užívala ve velkém – dováděním ve vlnách nahoře bez si vysloužila od místních několik mlsných i uznalých pohledů... A jak celý příběh dopadl? Po návratu se s Albanem sešla a všechno si vysvětlili. „Jsme spolu a všechno je v pořádku,“ řekla modelka deníku Aha! druhý den po příletu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.