Miss Houdová - Skrývá se! Vydírají ji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Houdová - Skrývá se! Vydírají ji!

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Miss ČR 1999 Helena Houdová (29) se skrývá před světem! Modelka a matka měsíčního chlapečka Dariena totiž společně s manželem čelí odpornému vydírání! Proč? Bývalá manželka zámožného Inda Omara Amanata se rozhodla, že bude bojovat proti exmanželově nové partnerce všemi způsoby! A nyní zvolila ten nejhorší ze všech – vydírá manželský pár přes děti…

Houdová si vzala boháče, který se před 2 lety rozvedl. A exmanželka Omara, filmového producenta žijícího v New Yorku, mu teď odmítá půjčovat jejich tři děti. A Omar tím strašně trpí, ke svým dětem má totiž krásný vztah. I Houdová, která teď Omarovi porodila kluka Dariena, si jeho tři ratolesti z předchozího manželství oblíbila, a dokonce o nich hovořila jako o svých. Jenže – když se tuto informaci dozvěděla jejich pravá matka, začala exmanžela vydírat. „Ona si prý nechávala překládat všechny články, co v Česku o Heleně a jejím muži vyšly. Vydírá ho, nechce mu jeho děti vůbec dávat,“ tvrdí náš zdroj. „Helena se teď raději vyhýbá jakékoli medializaci a už vůbec se nechce na veřejnosti objevovat se svým mužem. Je jasné, že se bojí,“ dodává náš zdroj.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.