Skandální svatba Ondřeje Brzobohatého - Rodiče ho zatratili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skandální svatba Ondřeje Brzobohatého - Rodiče ho zatratili!

 (Aha! – Showpix.cz, Marek Pátek)

PRAHA – Včera ve třináct hodin se hudebník a moderátor Ondřej Brzobohatý (25) stal ženáčem! Jenže kvůli novomanželce, za kterou pojal po pěti letech známosti svou přítelkyni Johanku Indrákovou (27), se moderátorské hvězdě první řady Česko hledá SuperStar svatba pořádně pokazila! Jeho slavní rodiče Radek Brzobohatý (76) a Hana Gregorová (56) odmítli přijít!

O čem se šušká:

  • Ondřeje si vzala kvůli jménu!
  • Její máma pila jak duha!

„Půjdeme až na další svatbu!“ řekla Nedělnímu Aha! maminka Ondry. Mluví se o špatném vzdělání nevěsty, alkoholismu a vysoké rozvodovosti v rodině!

Rodiče Radek Brzobohatý a Hana Gregorová stejně jako Ondrova nevlastní sestra Rola se svatby odmítli zúčastnit. „V polovině srpna nám řekl, že ji požádal o ruku. Když jsem se ho ptala, zda se bude ženit, tvrdil, že ne. Přitom už věděl, že si ji bude 4. října brát. Byl ale tak zbabělý, že nám to neřekl. Až před třemi nedělemi nám oznámil, že se žení. Je to jeho rozhodnutí, a my jsme se s Radkem zase rozhodli, že se té svatby nezúčastníme,“ řekla Nedělnímu Aha! Hana Gregorová.

Johanka Indráková vychodila podle našich informací pouze základní školu. Stále prý mluví o tom, jak si dodělá středoškolské vzdělání, jenže se k tomu pořád ne a ne odhodlat. Na prestižní místo v televizi Nova to ale evidentně stačí. Co však rodinu Brzobohatých může trápit ještě mnohem víc, je fakt, že Johančina maminka má být vyléčenou alkoholičkou a údajně má mít za sebou už šest rozvodů.

„Ondrovi to všechno nevadí. Je to jeho život, on se tak rozhodl. S Radkem si myslíme, že je na manželství ještě příliš mladý a celá ta svatba je zbytečná. Vždyť žijí v pronajatém bytě, nemají děti… Tak k čemu svatba? Jen proto, aby se jeho žena mohla podepisovat jako Brzobohatá?“ kroutí hlavou nechápavě paní Hana.

„Mysleli jsme s Radkem, že má Ondra na víc. Snad ale půjdeme na jeho další svatbu,“ dodává nešťastná Ondřejova maminka Hana Gregorová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.