Veronika Žilková: Můj táta byl sukničkář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Veronika Žilková: Můj táta byl sukničkář!

Veronika Žilková mluví velmi otevřeně i o svém soukromí.
Veronika Žilková mluví velmi otevřeně i o svém soukromí. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Tak už je jasné, po kom modelka Agáta Hanychová (23), dcera herečky Veroniky Žilkové (46), zdědila svou divokou povahu! Po dědečkovi, legendárním profesorovi hry na flétnu Václavu Žilkovi (†82), který loni zemřel.

Tak už je jasné, po kom modelka Agáta Hanychová (23), dcera herečky Veroniky Žilkové (46), zdědila svou divokou povahu! Po dědečkovi, legendárním profesorovi hry na flétnu Václavu Žilkovi (†82), který loni zemřel.

„Tatínek vedl bouřlivý život,“ přiznává Veronika Žilková v rozhovoru pro časopis Instinkt. „Já bych ho s klidným svědomím přirovnala k Agátě. On sám se v ní viděl a její excesy ho naplňovaly uspokojením. Měl výhodu, že neexistoval bulvár. Kdyby existoval, byl by na titulních stránkách denně. Myslíte si, že když někdo hraje na flétnu, tak nešoustá?“ dodává svérázná paní Veronika.

„Tatínek byl sukničkář, který dokázal odejít z rande se slečnou oknem, vylézt na střechu a tam mít rande s mou matkou. Mě bouřlivý život mé dcery i otce naplňuje vírou v to, že když už tady člověk je, má žít naplno,“ říká Žilková, která moderuje každou neděli večer svou show Pustit žilou na Primě. Zítra večer bude mít jako hosty fotbalistu Pavla Horvátha, fotbalovou rozhodčí Dagmar Damkovou a Tomio Okamuru, šéfa Asociace českých cestovních kanceláří a agentur.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.