StarDance 3 startuje! Oškubali celebrity! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

StarDance 3 startuje! Oškubali celebrity!

David Suchařípa trénuje zvedačky se svou partnerkou Albinou Zaytsevou i na tiskovce.
David Suchařípa trénuje zvedačky se svou partnerkou Albinou Zaytsevou i na tiskovce.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Taneční show České televize StarDance se už potřetí vrací na obrazovky! A hned je tu problém. „Vůbec se se mnou nemazali, nabídli mi to na poslední chvíli a pak hrc, nebo prd!“ vyjádřil se na tiskové konferenci o necitlivém jednání České televize herec Vladimír Kratina (56).

Taneční show České televize StarDance se už potřetí vrací na obrazovky! A hned je tu problém. „Vůbec se se mnou nemazali, nabídli mi to na poslední chvíli a pak hrc, nebo prd!“ vyjádřil se na tiskové konferenci o necitlivém jednání České televize herec Vladimír Kratina (56).

„Člověk si s nimi o tom chce popovídat a oni řeknou: buď ber, nebo bude h....o!“ nebál se sáhnout k ostřejším výrazům. „Už je to jedno, protože jsem smlouvu podepsal, ale pravda je taková, že za ty dva měsíce před přenosem, kdy dřete jako kůň, vám nezaplatí vůbec nic. Chtěl jsem se domluvit třeba na nějaké záloze, ale oni řekli, že nic nebude. Za co mám asi ty dva měsíce žít, když prakticky není čas na nic jiného, protože trénujeme každý den? Tak jsem je tady na tiskovce musel trochu popíchnout,“ vysvětlil herec pro deník Aha! svůj nečekaný výstup. A zároveň tak naznačil pravý důvod, proč tolik z jeho kolegů účast ve třetí řadě StarDance odmítlo. „Alespoň vidíte, jak citlivě nakládáme s poplatky našich koncesionářů,“ snažil se vehementně zachránit situaci mluvčí České televize Ladislav Šticha. A stejně špatně jako honoráře je na tom i morálka účastníků. Například odborného poradce StarDance a tanečního partnera Táni Vilhelmové Petra Čadka jsme zastihli s jednou z účastnic StarDance, Janou Doleželovou, jak popíjejí na párty televize Óčko...

V letošní StarDance zatančí například Iva Frühlingová, Jaromír Bosák, David Suchařípa, Josef Bohouš, Zuzana Norisová nebo Dana Batulková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.