Leoš Mareš hlavní hvězdou české MTV: Čeká ho luxusní plat 500 000 měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš hlavní hvězdou české MTV: Čeká ho luxusní plat 500 000 měsíčně!

Mareš se už zanedlouho asi výrazně posune v kariéře. Moderovat na MTV, to je prestiž i balík peněz najednou!
Mareš se už zanedlouho asi výrazně posune v kariéře. Moderovat na MTV, to je prestiž i balík peněz najednou!

PRAHA – Leoš Mareš (32) rozšiřuje své moderátorské impérium! A za pořádný balík peněz! Televize Nova, která bude od poloviny roku 2009 vysílat českou MTV, si ho podle zákulisních informací vybrala jako hlavní lákadlo této hudební stanice.


A měsíčně se mu chystá na účet posílat jako své největší hvězdě honorář přes půl milionu korun! „Nemůžu o tom ještě mluvit,“ řekl Aha! Mareš.

Smlouva o dalším lukrativním kšeftu pro nejžádanějšího moderátora Česka je ale podle důvěryhodných zdrojů těsně před podpisem. Prý záleží jen na tom, zda a kdy Mareš lukrativní nabídku přijme. „Nova ví, že pokud chce k novému programu přitáhnout dostatečný počet mladých diváků, musí mít opravdu velké lákadlo. A nikdo jiný než Mareš v současnosti rozjezdu české MTV nemůže pomoci víc,“ svěřil se nám zdroj z managementu Novy.

Leoš má za roky působení v hudební branži dokonalý přehled o tom, co lidi zajímá, a proto může nejen moderovat, ale i výrazně zasáhnout do programového schématu stanice. „O budoucích projektech ještě nemůžu mluvit,“ odmítá naznačit svůj tok myšlenek sám Mareš.

Jenže argumenty hovořící pro přijetí kšeftu snů jsou pádnější než ty proti. Kliknutím zvětšeteDostal by pěkně kulaťoučkou sumu peněz na zaplacení drahé hypotéky pražského luxusního dvoupatrového bytu, pravidelně by se objevoval na obrazovce, což může zvýšit Leošovu prestiž a už tak přemrštěnou cenu za moderování soukromých akcí.

Druhou stranou mince je, že by měl Leoš ještě míň času na manželku Moniku a syna Kubíka. A je tu ještě další riziko „Určitě by se musel vzdát rádia. Už když moderoval třetí SuperStar nebo X Factor dlouho do noci a k tomu musel hned ráno nastoupit na Evropu 2, byl na pokraji zhroucení. Nezná nic jiného než práci a nechápe, že i ve svém věku by si měl dávat bacha na zdraví,“ varuje jeho blízký kolega z rozhlasové stanice.


Autor: David Zápal
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.