Čtvrtníček & Aichmajerová - Trénovali první pomoc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Čtvrtníček & Aichmajerová - Trénovali první pomoc!

Petr Čtvrtníček, MUDr. Zdeněk Schwarz (vlevo) a moderátorka Eva Aichmajerová.
Petr Čtvrtníček, MUDr. Zdeněk Schwarz (vlevo) a moderátorka Eva Aichmajerová. (Aha! – Martin Hykl)

KUNRATICE – Herec Petr Čtvrtníček (44) nenechává nic náhodě! Osvěžil si první pomoc ze stejnojmenného instruktážního DVD, které posléze pokřtil za účasti Evy Aichmajerové (29) a pod dohledem toho nejpovolanějšího – doktora Zdeňka Schwarze (45).

Herec Petr Čtvrtníček (44) nenechává nic náhodě! Osvěžil si první pomoc ze stejnojmenného instruktážního DVD, které posléze pokřtil za účasti Evy Aichmajerové (29) a pod dohledem toho nejpovolanějšího – doktora Zdeňka Schwarze (45).

Znalost první pomoci se během odpoledne v Kunraticích, kde křest probíhal, mohla hodit. Zpěvačka Eva Hurychová, známá strachem z létání, se totiž nechala přemluvit k letu vrtulníkem, jenž byl k dispozici v rámci doprovodného programu. „Já se tak bojím, já jsem totiž ještě nikdy neletěla,“ svěřila se zpěvačka deníku Aha! roztřeseným hlasem těsně před letem a vypadala, že omdlí. Naštěstí všechno dopadlo dobře a Eva i s přítelkyní přistála nadšená a v pořádku.

Šéf pražské záchranky Zdeněk Schwarz tak čekal na přistávací ploše zbytečně, a své záchranářské umění nemohl předvést.
Zábavné odpoledne si nenechali ujít ani novomanželé Antonín Duchoslav s Klárou Stibůrkovou. Protože je ale Duchoslavova manželka už v šestém měsíci těhotenství, odjeli brzo zpět domů odpočívat.

Vedle DVD se křtilo také hudební CD Zdeňka Style Hrubého a půvabné zpěvačky Glorie.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.