Leoš Mareš - Konec smlouvy s TV Nova! Drahý účet za prostitutky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš - Konec smlouvy s TV Nova! Drahý účet za prostitutky

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Leoši Marešovi (32) končí exkluzivní smlouva s Novou! Už na konci tohoto roku by tak skandály opředený moderátor mohl ztratit své výsadní postavení na nejsledovanější televizní stanici v zemi a přijít o tučné zisky!

Leoši Marešovi (32) končí exkluzivní smlouva s Novou! Už na konci tohoto roku by tak skandály opředený moderátor mohl ztratit své výsadní postavení na nejsledovanější televizní stanici v zemi a přijít o tučné zisky!

V těchto dnech se proto jedná o prodloužení smlouvy, ale už za nových, a pro Mareše zdaleka ne tak výhodných, podmínek. Jarní kauza, kdy byl spící Leoš vyfocený v posteli nahý s prostitutkou poskytující mu orální sex, totiž moderátorovi příliš prostoru pro diktování si podmínek nedává. „Ano, smlouva končí a jednáme,“ přiznává Leoš, který musí doufat, že o něj Nova bude stát nadále i navzdory skandálu. Výdělky plynoucí přímo z televize a také z popularity, jakou mu »novácká« obrazovka generuje, totiž potřebuje k placení obří hypotéky za byt na pražském Smíchově, která má dosahovat závratných pěti set tisíc měsíčně.

Už teď je však jisté, že Nova pobyt Mareše na svých obrazovkách utlumuje. Leoš nebude moderovat letošní udílení cen Český slavík. Kvůli prostitutkám Leoš také přišel o moderování prestižní akce Mattoni Grand Drink. „Mattonka považuje svou akci za velmi prestižní, a potřebuje noblesního moderátora. Leoš auru noblesy na jaře ztratil,“ potvrdil deníku Aha! zdroj z okolí minerálkových magnátů.

Pokud jednání s Novou zkrachují, poslední velkou Leošovou akcí na televizi Nova bude moderování letošního Silvestra. Že by se začalo schylovat ke konci Mareše v Čechách? „Televize Nova v současné době s Leošem Marešem spolupracuje. Informace týkající se uzavírání, ukončování nebo jakýchkoliv podmínek smluv nesdělujeme,“ dodává k tomu velmi opatrně mluvčí Novy Michaela Fričová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.