Těhotná Borhyová - Komplikace! Na Nově zavládla panika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná Borhyová - Komplikace! Na Nově zavládla panika

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Aha! – Martin Hykl a David Kundrát)

PRAHA – Televize Nova stále ještě nemá náhradu za těhotnou Lucii Borhyovou (30)! A Nova už dělá zoufalé kroky! Dokonce na barrandovském kopci teď uvažují, že moderátorku budou hledat přes televizní obrazovky! Najdou záskok mezi davem lidí, kteří se mezi sebou utkají před miliony diváků?

Televize Nova stále ještě nemá náhradu za těhotnou Lucii Borhyovou (30)! A Nova už dělá zoufalé kroky! Dokonce na barrandovském kopci teď uvažují, že moderátorku budou hledat přes televizní obrazovky! Najdou záskok mezi davem lidí, kteří se mezi sebou utkají před miliony diváků? Ještě nerozbalený v plenkách je totiž projekt Nova hledá moderátorku. „Je to jen jedna z možných alternativ, lidem na vyšších pozicích redakce zpravodajství se tento nápad jeví jako opravdu nesmyslný,“ řekl nám zdroj z Novy.

Přitom jde jen o dobu několika měsíců. Lucie se svého křesla drží zuby nehty a rozhodně nechce kvůli miminku přijít o flek. Vždyť Nova z ní udělala hvězdu a Borhyová si je dobře vědoma toho, že jen na obrazovce se její popularita udrží ve stejné rovině jako doposud. Zdali se projekt Nova hledá moderátorku vůbec zrealizuje, ještě nebylo rozhodnuto. „Je to dost šílený nápad, asi už fakt nevědí, jak dál, a tak zvažují hledání moderátorky i tímto dost neobvyklým způsobem,“ pokračuje zdroj z televize Nova.

Šanci tak mají momentálně všechny pohledné blondýny v Čechách! Je skoro neuvěřitelné, že si Lucie na komerční televizní stanici vybudovala pozici nenahraditelné bohyně. Nenajde se snad šikovná prsatá sekretářka s velkýma očima, která by dokázala před kamerou odříkat připravený text? Těhotnou moderátorku Lucii Borhyovou měla v Televizních novinách nahradit krajská reportérka Vanda Rajnochová (31)! Ta však na nabídku televize Nova nekývla. „Na Nově zůstává, ale rozhodně nezastoupí Lucii Borhyovou,“ řekl nám dobře informovaný zdroj z Novy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.