NeVyVolené Marie & Marcy - Nechtěly se »udělat«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

NeVyVolené Marie & Marcy - Nechtěly se »udělat«!

Sednout do kajaku se obě neVyVolené bály a tak se aspoň Marcy točila v kruhu a Marie ji svlažovala mattonkou.
Sednout do kajaku se obě neVyVolené bály a tak se aspoň Marcy točila v kruhu a Marie ji svlažovala mattonkou. (Aha!: Marek PÁTEK)

KARLOVY VARY – Finalistky reality show televize Prima VyVolení Marie Kovácsová (21) a Marcela Pašková alias Marcy (25) byly jednou z hlavních atrakcí letošních vodáckých závodů Kanoe Mattoni 2006!

Ty završila sobotní párty na zámku Bečov, kde se až do noci soutěžilo v různých kanoistických disciplínách, třeba v eskymáckých otočkách! Ani Marie ani Marcy si však do kajaku sednout nechtěly. Bály se totiž, že by se mohly »udělat«!

Otočení se po eskymácku s kajakem pod vodu a zase se vynořit, se ve vodáckém slangu říká »udělat se«. A přestože Marcy i Maruška zprvu váhaly, nakonec se jim do ledové vody nechtělo. Nepřemluvil se ani další účastník soutěže Pavel Pelán, o němž je známo, že raději než vodu má pivo. Ale protože letošní ročník Kanoe Mattoni 2006 byl zároveň Mistrovstvím světa ve sjezdu na divoké vodě, pozvání na něj přijali i Libor Bouček, Meky Žbirka, Kateřina Hrachovcová, Tomáš Savka či Daniela Šinkorová!

A zatímco Libor Bouček večerní párty moderoval, Daniela Šinkorová v doprovodu přítele Marka Liberta se mohla nevázaně bavit. Toho půvabná hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě také využila, a zámecké prostory opouštěla dobře naladěná a vtipkující až dlouho po půlnoci. To Světlana Nálepková, kterou doprovázel její nový holandský přítel Alex, odcházela dříve, a na rozdíl od Daniely spolu večer popíjeli většinou jen lahodnou mattonku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.