Misska Čerešňáková zažila zimnici! - Dovolené slavných | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Misska Čerešňáková zažila zimnici! - Dovolené slavných

Umělá sjezdovka v Dubaji je sice krátká, Eva si ale užila kvalitu sněhu.
Umělá sjezdovka v Dubaji je sice krátká, Eva si ale užila kvalitu sněhu.

PRAHA – Lyžovala v Dubaji! Loňská česká vicemiss Eva Čerešňáková (21) si svůj pobyt ve čtyřicetistupňových vedrech zpříjemnila lyžovačkou na umělém sněhu i umělých sjezdovkách. A odnesla to na zdraví! Zajímavou dovolenou ovšem prožily i další celebrity.


> Vojtek pět minut bez dechu
> Slováček zase odjel bez Dády

Eva Čerešňáková si nemohla svůj pobyt vynachválit, střídání teplot však snášela s obtížemi. „Venku bylo čtyřicet a na sjezdovkách minus čtyři. Sice nám všechno půjčili – až na rukavice, šálu a čepici, a proto jsme tak vymrzli. Ta rýma a kašel potom – to už tak příjemné nebylo,“ popsala nám svou dovolenou Čerešňáková.

Kliknutím zvětšetePět minut bez dechu? Podmořské radovánky, které nedopadly zrovna nejlépe, si dopřával potápěč-začátečník Roman Vojtek (36). Muzikálový zpěvák si o dovolené zaplatil kurz potápění bez přístrojů a 326 sekund je jeho osobní rekord. „Přítelkyně o mě měla velký strach. Na dovolené se ale pro to taky nadchla a příští rok absolvuje kurz i ona,“ přiznává sympaťák Roman. „Doporučil bych to každému, zažije v moři absolutně jiný pocit bez těch kilogramů zátěže,“ dodává Vojtek.

Kliknutím zvětšeteTýden bez Dády? Felix Slováček, jak je jeho dobrým zvykem, opět vyrazil do světa bez své ženy. »Féla« odjel rovnou mezi modelky na přehlídku mladé návrhářky Petry Ptáčkové, která se konala v chorvatském Dubrovníku. Učarovala mu brazilská tanečnice samby, která se mu ovinula okolo krku a už ho nepustila. Dáda mu tak evidentně nechyběla.


Autor: (kre)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.