Vondráčková & Verner - Podivná láska! Je v tom snad někdo třetí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková & Verner - Podivná láska! Je v tom snad někdo třetí?

Lucie Vondráčková se točila kolem taneční tyče, jako by to dělala odjakživa.
Lucie Vondráčková se točila kolem taneční tyče, jako by to dělala odjakživa.  (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Vztah zpěvačky Lucie Vondráčkové (28) a krasobruslaře Tomáše Vernera (22) je opravdu podivný. Přestože spolu chodí už několik měsíců, tak se k sobě chovají jako bratr se sestrou. Letmé polibky, něžné doteky, ale skoro žádná vášeň. Přesně tak se dá popsat jejich vztah, který vypadá spíše jako dobře naplánované promo.

Ba co víc! Když mají milenci možnost spolu strávit vášnivou noc po povedené premiéře muzikálu Touha, kde Vondráčková ztvárňuje hlavní ženskou roli, tak její partner raději odejde s jejím hereckým kolegou Ondřejem Izdnym (30). Ten je navíc homosexuál…

„Byla to náhoda, že jsme odcházeli spolu. Já už jsem chtěl odejít, a v tu chvíli vyšli ze Solidní nejistoty i Lucka s Tomášem,“ sdělil deníku Aha! Izdny, který netají, že je gay. A právě jemu se Verner na večírku po premiéře věnoval více než své vlastní přítelkyni, jež si musela najít kvůli Vernerovu nezájmu jinou společnost. Verner a Izdny spolu prokecali několik hodin a ani jednomu Lucčina absence kupodivu nevadila.

„S Tomášem jsme si opravdu hezky popovídali. Zajímalo mě všechno kolem krasobruslení. Je to opravdu sympatický a milý kluk,“ tvrdí Izdny o Vernerovi, se kterým se viděl v pondělí večer údajně poprvé v životě. A rozhodně ne naposled. Poté, co totiž společně doprovodili Vondráčkovou domů, tak kluci vyrazili do noční Prahy.

„Měli jsme s Tomášem stejný směr cesty. Já jsem pak zamířil k sobě domů a Tomáš pokračoval v cestě. Jsem sice gay, ale nerad bych to rozmazával, a hlavně bych nerad, aby si někdo myslel něco o mně a o Tomášovi. Určitě miluje Lucku,“ ukončil hovor nepřesvědčivě herec, který ale už nevysvětlil, proč Verner dal přednost jeho společnosti před svojí údajnou milenkou.

To ale nebyla jediná podivná věc, která se na premiéře dlouho očekávaného muzikálu Touha přihodila. Když totiž během představení měla zahrát ústřední písnička Touha, tak bylo naprosté ticho. Zvukaři ve svém repertoáru totiž tento nejdůležitější song neměli. Naštěstí se na scénu přiřítili Roman Pomajbo a Ivan Vodochodský, kteří celou situaci zachránili. Pohotovými vtípky zahráli faux pas do autu a po krátké přestávce se mohlo pokračovat v muzikálu dál.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.