Exmilenec Borhyové - Uvízl se sexbombou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Exmilenec Borhyové - Uvízl se sexbombou!

Dalibor Gondík pokřtil kalendář nanečisto s Petrovou sestrou Marianou.
Dalibor Gondík pokřtil kalendář nanečisto s Petrovou sestrou Marianou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Údajný expřítel moderátorky Televizních novin Lucie Borhyové (30) Petr Pik (24), který se s blonďatou sexbombou seznámil v taneční soutěži Bailando, si udělal ostudu! Na křest kalendáře, pro který před časem pózoval s modelkou Hankou Mašlíkovou (26) a který měl křtít moderátor Dalibor Gondík, přijel s několikahodinovým zpožděním.

Byl jsem s Hankou na nějaké přehlídce a pak nás zdržela zácpa. Dalibor už nemohl čekat kvůli divadelní zkoušce,“ řekl nám zkroušený Pik. Gondíka nakonec zastoupil Jan Révai. Dnes může Petr zavčas dorazit alespoň na dražbu kalendáře. „Snad se cena vyšplhá vysoko. Pořadatelem je totiž obecně prospěšná společnost Medvídek Dáda a peníze poputují do projektu Dáda Days na podporu odstraňování psychických a fyzických bariér u zdravotně postižených dětí a na jejich větší začlenění do společnosti,“ dodal Pik.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.