Kubelkové svatební šaty nikdo nechtěl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kubelkové svatební šaty nikdo nechtěl...

Iva Kubelková ve svatebních šatech, které se dražily.
Iva Kubelková ve svatebních šatech, které se dražily. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Módní návrhářka Valentina Armandi vyhrála soutěž Svatební šaty roku 2006 a právě její vítězný model se v pátek dražil na parníku Europe.

Módní návrhářka Valentina Armandi vyhrála soutěž Svatební šaty roku 2006 a právě její vítězný model se v pátek dražil na parníku Europe.

Dražba ale skončila fiaskem, přítomné hosty totiž přetahovaná o nějaké šaty zrovna dvakrát nezajímala. Cena drahé róby, ve které pózovala sličná Iva Kubelková, se »vyšplhala« jen na 35 000 Kč. Šaty mají přitom hodnotu mnohem vyšší. „Trochu mě to mrzí,“ řekla hodně zklamaně Kubelková.

Důvodem, proč se dražba nepovedla, bylo asi i to, že hosté už měli něco upito a někteří dokonce už v té době dávno vystoupili z lodi. Moderátor večera Zdeněk Podhůrský se sice snažil seč mohl, přítomní hosté ale jen ospale přihlíželi a téměř nikdo nepřihazoval. Vyvolávací cena šatů byla přitom jen 20 000 Kč. „Asi se radši bavíte, jíte a pijete,“ rozohnil se Podhůrský. „Myslela jsem si, že to bude víc,“ přitakávala mu zklamaně Kubelková.

Vydražených 35 tisíc korun poputuje na konto nadace Dobrý skutek, kterou zaštiťuje hokejista Jaromír Jágr, shodou okolností bývalý přítel právě Ivy Kubelkové... Akci navštívili mj. zpěvačka Eva Pilarová, která si na parníku pochutnávala na klokanním mase, Jiří Krampol se ženou, ale třeba i Elen ČernáValentová nebo slavný fotograf Jan Saudek s přítelkyní Pavlou Hodkovou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.