Protekční fracek Novotný - Hraje si na Ježíše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Protekční fracek Novotný - Hraje si na Ježíše!

Ostudné video, ve kterém Novotný paroduje ukřižování Ježíše Krista.
Ostudné video, ve kterém Novotný paroduje ukřižování Ježíše Krista.

PRAHA – Největší nula českého showbyznysu Pavel Novotný (27) udělá pro své zviditelnění opravdu cokoliv! Ve svém videoblogu na stránce Stream.cz už dělal ostudu na hřbitově nebo se producíroval nahý. Teď tomu ale nasadil korunu – trnovou! Při svém posledním kousku se vydává za Ježíše Krista! Věřící lidé jsou jeho chováním zhnuseni!

„Nesnáším lidi, kteří se chlubí charitou. Já dostávám stovky žádostí o peníze a všem nějakou tu kačku pošlu. A nikde to nevyprávím. Já si na spasitele opravdu hrát nechci,“ říká ve videu syn baviče Petra Novotného a po těchto slovech se divákům ukáže v bílém rouše, s parukou a trnovou korunou na hlavě a s křížem na ramenou.

„Je to hnus!“ nesmějí se trapnému fórku nábožensky založení lidé. „Mně jsou názory lidí ukradený. S Ježíšem nás pojí úspěch, židovský původ, umění mystifikace a oba jsme navíc celebrity. On jen o dva tisíce let déle než já,“ reaguje přidrzle Pavel. Kde až jeho provokace skončí?


Pavel Novotný se vydává za Ježíše

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.