Libuše Vojtková: Oblékla si zbytky po Bartošové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Libuše Vojtková: Oblékla si zbytky po Bartošové

Svatební róba prý byla ušita ze zbytků, které zůstaly po Ivetě Bartošové. Přesto to Libušce Vojtkové neuvěřitelně slušelo.
Svatební róba prý byla ušita ze zbytků, které zůstaly po Ivetě Bartošové. Přesto to Libušce Vojtkové neuvěřitelně slušelo.

PRAHA – Konkurovala Ivetě Bartošové (42)! Libuše Vojtková (29) na úterní přehlídce »šrotomodelů« představila svatební róbu, kterou by jí Iveta mohla závidět.


● Ostatní šlo do šrotu

„Vždyť jsou to zbytky po Bartošové a kus nějakého šrotu,“ šuškali si mezi sebou diváci, kteří si přišli prohlédnout speciální modely vytvořené ze starých počítačů, vysavačů a elektrospotřebičů. A tak nikoho nepřekvapilo, když se Kristýna Kloubková prošla s větrákem na hlavě, nešokoval ani starý tranzistor místo kabelky v rukou Michaely Ochotské. Módní návrhář Josef Klír prostě dokázal, že se starým šrotem se dá nakládat opravdu různorodě.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Auto: (kre)
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.