Pomeje napadl Bílou: Rozvodem si dělá reklamu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pomeje napadl Bílou: Rozvodem si dělá reklamu!

Jiří Pomeje pojal svatbu s Ivetou Bartošovou velmi teatrálně a udělal si z ní pro sebe i Ivetu obrovskou reklamní kampaň.
Jiří Pomeje pojal svatbu s Ivetou Bartošovou velmi teatrálně a udělal si z ní pro sebe i Ivetu obrovskou reklamní kampaň. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Manžel zpěvačky Ivety PomejeBartošové (42), neúspěšný produkční Jiří Pomeje (43), zaútočil na zpěvačku Lucií Bílou (42). Přestože nejpopulárnější česká zpěvačka v posledních dnech musí čelit rozvodu se svým manželem Václavem Noidem Bártou (27), tak si Pomeje myslí, že je to všechno jedna velká fraška!

„Vadilo jí, že nebyla dlouho na titulní stránce a Iveta je tam skoro každý den. Podle mě to měla dobře naplánované. Sice jsem jí chvíli věřil, že se fotky Noida objevily náhodou, ale korunu tomu nasadila, když s úsměvem sdělila médiím: Jsme s Vaškem pořád přátelé, přijďte se podívat na premiéru Carmen,“ rozhořčoval se Pomeje.

„Ale musím jí uznat, že to provedla profesionálně. O rozvodu ví tři měsíce, dokonce mají naplánované datum na tento týden a ona to vypustí v pondělí před naší páteční svatbou, aby se všechny noviny netočily jen kolem nás. Jaký člověk si dokáže dělat reklamu na vlastním rozvodu?“ nechal se slyšet Pomeje, který z vlastní svatby mediálně vytěžil vše, co šlo, a je ten poslední, který může někoho nařknout, že si dělá reklamu na svém soukromí.

Velkou reportáž o svatbě Jiřího Pomeje a Ivety PomejeBartošové uvidíte již dnes večer v Top Star magazínu na Primě.

Bílá odmítla nápadníka!

OTVOVICE – Lucie Bílá (42) pohrdla nezištnou láskou! Poté, co v tisku vyšlo najevo, že se rozvádí se svým podstatně mladším manželem Václavem Noidem Bártou (27), oprášili své sny a fantazie o Luciině náruči i její fanoušci!

Podle informací deníku Aha! jeden z nich dokonce neváhal a s pugétem květin se vypravil ke zpěvaččinu domu ve středočeských Otvovicích, kde bez rozpaků zazvonil a pozval Lucii na rande! Bohužel, domů se vracel bez úspěchu, Lucie jeho nabídku nepřijala. „Lucie tuhle historku pobaveně vyprávěla na zkouškách Carmen v Karlíně, měla z toho velkou srandu,“ tvrdí zdroj z divadla. Jak vidno, zpěvačka na svém rozvodu, který by se měl podle některých zpráv uskutečnit již tento týden, dokáže najít i humornou stránku. Rozvod Lucie Bílé a jejího manžela Noida bude Kauzou týdne v dnešním Top Star magazínu, kterému Lucie poskytla i exkluzivní zpověď, v níž prozradí pravý důvod rozchodu. Jaký byl? To se dozvíte již dnes večer na Primě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.