Kateřina Brožová z Pojišťovny štěstí: Skončí u hrobníka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Kateřina Brožová z Pojišťovny štěstí: Skončí u hrobníka!

Kateřinu Brožovou čeká v dalších dílech seriálu Pojišťovna štěstí opravdu krutý osud.
Kateřinu Brožovou čeká v dalších dílech seriálu Pojišťovna štěstí opravdu krutý osud.

PRAHA – Kateřina Brožová (40) řeší otázku bydlení! A nejen to, ale i ztrátu veškerého majetku. Takhle si asi vývoj své postavy v »nováckém« seriálu Pojišťovna štěstí nepředstavovala.


Takhle to bude dál!

Deníku Aha! se podařilo zjistit osudy některých herců ve čtvrté sérii Pojišťovny štěstí a nejkrutější je bohužel ten, který scenáristé vymysleli pro blonďatou krásku Kateřinu Brožovou.

Ze zámku Grácie do pomyslného podzámčí a z luxusu do podmínek téměř nuzných se hned v úvodu čtvrté série stěhuje kontroverzní Dagmar Krausová. Seriálový hrobník Alois (Ladislav Trojan) svůj domek před rekonstrukcí »střelí« hned nadvakrát – jednou Petrovi (Jiří Dvořák), podruhé Dagmar (Kateřina Brožová). Pod jednou střechou v nuzném a zchátralém domečku se tak octnou dva lidé, kteří spolu mají zdánlivě pramálo společného.

„To je mezník, kdy se Dagmar bude muset odpíchnout doslova ode dna. Znamená to pro ni neuvěřitelný zlom a propad, stěhuje se ze zámku do domu hrobníka. Potkává jiné muže, má jiné vztahy, je vedena snahou a touhou někde zakotvit, najít útočiště. Samozřejmě se několikrát spálí...“ popisuje Brožová svou roli.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteZatímco seriálová Dagmar je ze stávající situace nešťastná a na život v domku u hrobníka za městem si jen obtížně zvyká, Kateřina Brožová, ač to zní možná neuvěřitelně, je prý spíše venkovský typ. „Vyhledávám klid a schovávám se před vší tou divočinou, kterou mám kolem sebe v průběhu své práce. Neříkám, že bych musela bydlet zrovna na zámku, mně bohatě stačí domeček, ve kterém žijeme s dcerkou. Máme velkou zahradu, kolem jsou lesy, louky... Jsem tam velmi spokojená!“ rozplývá se Brožová.



Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto archiv TV Nova

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.