Dominik Hašek: Načapán při nevěře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dominik Hašek: Načapán při nevěře!

Dominik Hašek odchází z baru s neznámou blondýnkou a vede si ji do hotelu...
Dominik Hašek odchází z baru s neznámou blondýnkou a vede si ji do hotelu...

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – Proutník Dominik Hašek, kterého naši fotoreportéři načapali při nevěře, se neumí ovládat. Poté, co zjistil, že jsme jej vyfotili, nejenže vyhodil z hotelu svoji polonahou milenku a její kamarádku.


Reportér Aha!: Málem nám vykopl dveře!

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU – Proutník Dominik Hašek, kterého naši fotoreportéři načapali při nevěře, se neumí ovládat. Poté, co zjistil, že jsme jej vyfotili, nejenže vyhodil z hotelu svoji polonahou milenku a její kamarádku, která obšťastňovala Dominátorova kamaráda, a jejich věci jim vyházel z okna, ale ještě málem zboural celý hotel.

„Byla to náhoda, ale spali na stejném hotelu jako my, a dokonce i na stejném patře přímo naproti nám. Když jsme vcházeli do areálu, tak zrovna Hašek vyprovázel obě dívky z hotelu. Byli docela překvapeni. Poté, co jsme je vyfotili, tak jsme šli klidně na pokoj,“ popisuje celou situaci jeden z reportérů.

„Cestou po schodech jsme potkali Haškova kumpána. Ten si stěžoval na tmu na chodbě,“ pokračuje fotoreportér, který po několika minutách měl zažít se svými kolegy nejhorší dvě hodiny svého života. „Leželi jsme už v posteli, když oba dorazili nahoru a v opilosti se snažili dostat na naše pokoje. Naštěstí jsme se ale zamkli, takže se jim to nepodařilo. Až do půl šesté totiž oba proutníci vydrželi pobíhat po hotelu a hrubým lomcováním klik a mlácením do dveří se k nám snažili dostat,“ popsal situaci reportér, který z hotelu raději k ránu nenápadně se svými kolegy odjel pryč. Není totiž žádným tajemstvím, že Hašek je nervák a v rozčílení je dokonce schopný někoho zranit. V roce 2003 například během přátelského in line utkání v Pardubicích rozlícený hokejový gólman napadl protihráče Martina Šílu a způsobil mu zranění, které si vyžádalo hospitalizaci.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


PROHLÁŠENÍ DOMINIKA HAŠKA

„Byli jsme tam u kamaráda na kolech. Dominik byl v Hluboké v centru pozornosti, byl o něj větší zájem než o svatbu Bartošové. Lidé se s ním družili, chtěli společné fotky. Bylo by přece úplně nenormální, kdyby se v jeho blízkosti neobjevila nějaká dívka… Spali jsme všichni v hotelu u Martina Damma, žádné dámské návštěvy nebyly, to je nesmysl. Šli jsme na večeři do hotelu Záviš, pak jme se přesunuli do baru, což byla spíš taková disotéka. Na hotelu jsme šli normálně spát, druhý den po osmé ráno jsme byli zase na kole a jeli sto kilometrů směrem na Český Krumlov…“

Jiří Ponikelský, mediální zástupce Dominika Haška
(na Hluboké ho doprovázel).


Autor: (km, lc)
Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.