Vicemiss Čerešňáková - V Dubaji nesmí pít a jíst | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Vicemiss Čerešňáková - V Dubaji nesmí pít a jíst

 (: ara)

DUBAJ – Pracovně vytížený přítel loňské České vicemiss Evy Čerešňákové (21) s ní neodjel na dovolenou! „On má tolik práce, že jsme nemohli najít společný termín, tak jsem odjela s kamarádkou,“ řekla Nedělnímu Aha! Čerešňáková. Dívky zamířily do Spojených arabských emirátů, kde si ještě pořád užívají.

Ta pravá dámská jízda to však není. „Aby to byla opravdová dámská jízda, to bychom musely odjet někam do jižní Evropy, protože být tady v Emirátech v době ramadánu má obrovské nevýhody. Nohy i ruce musíme mít pořád schované, na ulici nesmíme jíst ani pít vodu, což je v těch vedrech neúnosné. Dokonce tady v době ramadánu platí zákaz kouření,“ stěžuje si Eva Čerešňáková, která si bohužel se svou kamarádkou neužívá ani po večerech. „V době ramadánu jsou totiž zavřeny všechny diskotéky a kluby,“ dodala loňská vicemiss, která měla komplikace i s odletem. „Když jsme žádaly o vízum v ČR – dvě svobodné mladé ženy bez doprovodu do Arábie? To by mohl být problém, musely jsme dodat potvrzení našich otců, že s naší exotickou dovolenou souhlasí,“ dušuje se Eva, která ještě pořád objevuje krásy Spojených arabských emirátů.

7.9.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.