Maurerová: Strach o miminka! Je ve čtvrtém měsíci a hubne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Maurerová: Strach o miminka! Je ve čtvrtém měsíci a hubne!

„Vypadám jako had, který snědl klobouk!“ říká herečka, která doufá, že její miminka konečně přiberou.
„Vypadám jako had, který snědl klobouk!“ říká herečka, která doufá, že její miminka konečně přiberou. (www.hermina.cz)

PRAHA – Dvojčátka herečky Michaely Maurerové (28) nerostou! „Přitom se do nich snažím nacpat, co jde!“ tvrdí Maurerová, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Před časem se jí povedlo otěhotnět díky umělému oplodnění.

Na postavě Maurerové však není žádná známka po těhotenství.

Míša nepřibrala ani kilo. „Dokonce mám ještě o kilo míň, než když jsem otěhotněla,“ přiznala herečka, jejíž vymodlená dvojčátka nerostou, a Míša začíná mít obavy. „Většinou mi všechno to jídlo vrátila zpátky. Jsou buď hodně vybíravá, nebo jsem se jim netrefila do chuti,“ zoufá si Míša, která první tři měsíce opravdu strávila mezi záchodem a postelí.

„Teď už to snad bude lepší. Co jim fakt chutná: milují pochoutkový salát, to jsou teda pěkný prasata, a mají rádi hamburgery,“ dodává s nadějí kadeřnice Digi ze seriálu televize Nova Ulice. „Jsem opravdu vyčerpaná, mám rizikové těhotenství, odpočívám a nechávám se hýčkat,“ dodává Maurerová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.