Noidův flirt - Přišel Bílé vhod? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Noidův flirt - Přišel Bílé vhod?

Stal se Noid obětí vlastního flirtu?
Stal se Noid obětí vlastního flirtu? (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Flirt manžela Lucie Bílé (42), o čtrnáct let mladšího Václava BártyNoida (27) s produkční Jerry, přišel v pravou chvíli! „Jestli má nějakou slečnu, tak mu držím palce,“ řekla pro magazín Primy Top Star Bílá, jako by tušila, že poslední měsíce nebyla jedinou ženou v Noidově životě. Dokonce to vypadá, že Noidovi milenku přeje.

Kuloáry se nese informace, že mladičkého Noida Lucie jednoduše odkopla, a měla k tomu patřičné důvody. Má snad i ona někoho nového? „Nejsem teď na vztah zralá a ani po žádném netoužím. Nejsem zase tak úplně jako...“ zahlcena emocemi není Lucie schopná ani dokončit větu. „Ne, nemůžu ještě. Ono to ještě chvíli potrvá,“ dodává po pár vteřinách Bílá, o které se stále častěji mluví i jako o skvělé herečce. I s rozvodem předvádí brilantní herecký výkon plný človíčkovství. Lucie, tleskáme!

Ani Noid není v příjemné situaci. Jeho milenka Jerry, se kterou byl vyfocen v objetí a dokonce při polibku, také není světice. Noid totiž zřejmě nebyl jejím jediným milencem. Mimo oficiálního přítele Renče udržovala Jerry poměr i s uměleckým šéfem Hudebního divadla Karlín Pavlem Polákem.

Připravovaný muzikál s Lucií Bílou Carmen tak provází pikantní reklamní kampaň plná nevěr a erotických eskapád. „S Polákem nic nemám. Je to na mě cílený útok, já snad skočím z Nuseláku,“ vzdychá ale Jerry, z níž se během pár dní stalo jedno z nejznámějších rozverných děvčat v Praze.

5.9.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.