Lucie Bílá a Noid: ROZVOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Bílá a Noid: ROZVOD!

PRAHA – Lucie Bílá (42) se rozvádí se svým o čtrnáct let mladším manželem Václavem Noidem Bártou (27)! Zhrzená zpěvačka se navenek chce tvářit sebevědomě a silně, uvnitř ale bouří emoce. Včera v deníku Aha! poprvé spatřila Noidovy fotografie, jak se objímá s jinou. Pro veřejnost šok, pro Lucii žádné překvapení.


Už delší dobu spolu nežijí!

Lucie Bílá (42) se rozvádí se svým o čtrnáct let mladším manželem Václavem Noidem Bártou (27)! Zhrzená zpěvačka se navenek chce tvářit sebevědomě a silně, uvnitř ale bouří emoce. Včera v deníku Aha! poprvé spatřila Noidovy fotografie, jak se objímá s jinou. Pro veřejnost šok, pro Lucii žádné překvapení. Manželství už se hroutilo nějakou dobu, manželé spolu nežijí a na rozvodu se domluvili již před časem. Veřejný cejch obelhané ale bolí. Všichni ji varovali. „Je o tolik mladší, nevybouřený,“ říkali. Jenže Lucie ho milovala...

„Je to kravina, jsem hrozně nas...nej! Ta dívka byla kolegyně z divadla, nevidím nic špatného na tom, že jsme si šli sednout, objali se a dali si pusu. To není žádná nevěra,“ vykrucoval se ještě včera odpoledne Noid poté, co měl celý den vypnutý telefon. Na tváři nasazenou masku suveréna, přesto bylo jasné, že s Lucií měl velmi vážný pohovor. „S Luckou všechno v pohodě,“ utrousil jen skoupě na otázku, jak fotografie přijala jeho manželka. Jenže jejich okolí mluví jinak. Noid s Lucií se už před časem domluvili na rozvodu.

Zprávám o tom, že Noid má slabost i pro jiné ženy, se přitom Lucie donedávna jen smála. „Fámy, závist, hlouposti,“ konejšilo ji její romantické srdíčko. Když Lucie miluje, je to vždy na sto procent, bez vypočítavosti, slepě, vášnivě. Pohled jejích očí ale varoval: „Můžeš všechno, jen mě nesmíš zradit.“ Nevěra a lež rovná se zradě všeho. „Názor jsem nezměnila. Lež se nevyplácí, stejně jako nevěra. Člověk si nemůže udržet lásku, když je nevěrný. Já neuznávám úlety,“ prohlásila nedávno.

Při pohledu na fotografie Noida, na nichž se objímá s cizí blondýnkou, nepotřebují tahle slova komentář. Lucie svou už druhou životní prohru a druhý rozvod nerada přiznává. Nicméně její včerejší vyjádření už onu věčnou romantiku postrádalo. „Nehodlám se k tomu vyjadřovat. Pospíchám domů za Filípkem, dneska byl první den ve škole,“ odbyla nás úsečně a jako kolovrátek odvedla okamžitě řeč jinam. „Přijďte na premiéru naší Carmen, je to krásné představení. Hrajeme tam s Vaškem oba…“ Poněkud cynické prohlášení ženy, která si dokáže udělat reklamu za každé situace, je tak podivnou tečkou za jejím téměř tříletým manželstvím. Včera pozdě večer Noid rozvod potvrdil i oficiálně. „Je to tak, domluvili jsme se, že pro nás bude lepší, když spolu dál nebudeme žít. V Otvovicích nějaký pátek nebydlím“, řekl Noid pro iDnes.cz.


Autor: (mac,lc)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.