Limonádový Joe Fiala: Z tenisu na operaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Limonádový Joe Fiala: Z tenisu na operaci!

Karel Fiala byl po svém výkonu pořádně zpocený.
Karel Fiala byl po svém výkonu pořádně zpocený.

MODLETICE – Ačkoliv už není herec a zpěvák Karel Fiala (83) nejmladší, v Modleticích u Prahy na charitativním tenisovém zápase pěkně prohnal o hodně mladší soupeře! „Na kurtu mu to běhá jako mladíkovi,“ komentovali nevěřícně jeho výkon všichni okolo.



A to se chystá tento představitel Limo- nádového Joa co nevidět podstoupit chirurgický zákrok!

„Trápí mě na zádech nějaké znaménko, takže mi ho musí vyříznout. Ale myslím, že to není nic vážného,“ řekl Fiala mezi vítěznými míči deníku Aha! a dál se věnoval tenisovému zápolení.

Na kurtech se pěkně zapotili i Karel Vágner nebo Zuzana Belohorcová. Protože šlo ale o dobrou věc – výtěžek z akce na Jedličkův ústav – rvali se o každý vyhraný set jako koně. To režisér Filip Renč se věnoval výhradně odpočinku, při němž mu ochotně sekundovala jeho milenka Lucie, Petru Jandovi zase dělala společnost jeho manželka Alice, na jejíž hlavě se vyřádil kadeřník a změnil ji k nepoznání. Sportovní odpoledne pak zakončila módní přehlídka luxusního spodního prádla, kterou si sportovci pro únavu ani neužili, a sexy těly modelek se tak kochali spíše přihlížející.


Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.