Na Darinu vletěla policie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Na Darinu vletěla policie!

 (Aha: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Střet s muži zákona se nevyhnul zpěvačce Daře Rolins (33) na křtu jejího nového alba D1! „Můžete nám zavolat někoho, kdo je za tuhle akci zodpovědný?“ ptali se kolem půlnoci dva policisté u vchodu usedlosti Ladronka, kde se křest odehrával.

Rolins to přehnala

Po chvíli vyletěla k policistům sama Darina, kterou na žádost strážníků zavolala její kamarádka. Na akci si totiž stěžovalo několik důchodkyň ze sousedství, které si dožadovaly nočního klidu, a tak neváhaly zavolat policii. Dara ale na policisty nakonec zapůsobila tak, že ji po nezbytné domluvě poprosili o autogram...

A co udělala Dara Rolins hned poté? Začala si prozpěvovat své nové písničky a pořádně to rozjela s Rolou Brzobohatou a Hedvikou Kollerovou! „S holkami se pěkně řádí,“ smála se Dara.

Kmotry jejího alba, kterému vévodí sexy fotky zpěvačky, se stali Petr Čtvrtníček s jeho nerozlučným kolegou Zdeňkem Dolejším. „Petra si vážím, protože je to úžasná osobnost. Zašli jsme spolu na kafe a tam se domluvili, že mi to pokřtí se svým kolegou, a já jsem za to moc ráda,“ řekla deníku Aha! zpěvačka.

Její vystoupení si všichni pochvalovali. „Byla jsi úžasná a vypadala jako víla,“ chválila zpěvačku moderátorka a herečka Eva Aichmajerová. Ta ještě přes hudebníka Matěje Rupperta Daře vzkázala, ať mu její nové album neposílá. „Matěj si ho chce koupit,“ řekla Aichmajerová.

Dara vystoupila v bílých šatech, které vypadaly jako svatební. Poté se zpěvačka raději převlékla do pohodlného trička s volnými džínovými bermudami. Detaily své plánované svatby s přítelem, hokejistou Jaroslavem Bednářem (28), ale tají. Oba na večírku spolu cukrovali jako holoubci.

Opodál zkoušela své znalosti francouzštiny manželka fotbalisty Jana Kollera, Hedvika. „Začala jsem se učit francouzsky. Ça va?“ snažila se neúspěšně navázat rozhovor s večírkovou královnou Rolou Brzobohatou Hedvika Kollerová.

V prvním patře usínal režisér Jiří Menzel s manželkou Olgou. Natáčení podle Hrabalovy předlohy Obsluhoval jsem anglického krále ho zmohlo tak, že seděl bezvládně v slaměném křesle a odmítal se pohnout.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.