Smutná zpráva pro Bílou... Noid vyváděl s jinou! Nevěra pod fontánou!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smutná zpráva pro Bílou... Noid vyváděl s jinou! Nevěra pod fontánou!?

PRAHA – Na první pohled ideální manželství Lucie Bílé (42) a Václava »Noida« Bárty (26) dostává těžkou ránu! Jeden z našich čtenářů totiž Noida vyfotil u Křižíkovy fontány v Praze, jak líbá a objímá neznámou blondýnu. Podle toho, co se v divadle Broadway šušká, to rozhodně není poprvé!


Máme foto i svědka

„Zastihl jsem je na Křižíkově fontáně, kam šli z divadla po zkoušce Carmen. Nešlo nevidět, jak se spolu objímali a líbali. A nezůstalo jen u toho, dělali i horší věci. On se po ní neustále plazil. Až mezi turisty budili pohoršení,“ popsal pro Aha! očitý svědek, který fotky pořídil.

Prý to rozhodně není poprvé. „Všichni vědí, že si užívá s jinými,“ řekl deníku Aha! zdroj z blízkosti Noida a Bílé. I v divadle Broadway ví o Noidovi své. „Když se Lucinka zamiluje, tak nevidí a neslyší. Protože jinak už by tomu bídákovi dala co proto,“ uvedl jeden ze zaměstnanců divadla.

Po pěti letech tak dostává láska Bílé k o čtrnáct let mladšímu Noidovi téměř smrtelný zásah. Jeho schůzka s neznámou blondýnou probíhala úplně stejně, jak svoji první schůzku s Noidem popisuje Lucie Bílá v autobiografické knize. „Po zkoušce jsme měli malý večírek, trochu se protáhl, a když jsem odcházela, Václav mi nabídl, že mě doprovodí,“ popisuje Bílá a pokračuje, jak si s Noidem objednali hotelový pokoj a prožili společnou noc. Že by podobnost čistě náhodná, nebo tak balí svůdník Noid všechny?
Lucko, co ty na to?

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete



Kliknutím zvětšete


Čtenáři Aha!, víte, kdo to je? Pošlete nám tip na tipaha@ahaonline.cz, tel. 724 748 585


Autor: LUCIE ČEVELOVÁ

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.