Ulice: Minajev se opil pod obraz! Svobodová si zhyzdila hlavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ulice: Minajev se opil pod obraz! Svobodová si zhyzdila hlavu

Alexandr Minajev svůj původ nezapřel. Celý večer se totiž posilňoval vodkou.
Alexandr Minajev svůj původ nezapřel. Celý večer se totiž posilňoval vodkou.

PRAHA – Protagonisté oblíbeného nováckého seriálu Ulice se opět předvedli. Na večírku seriálu, který se konal ve středu večer v prostorách kina Evald, se pořádně rozjeli.


Alexandr Minájev (41), který ztvárňuje věčně opilého Hrihorije Lisečka, dorazil na večírek už podnapilý. A aby toho nebylo dost, tak do sebe na baru kopal jednoho panáka za druhým. „Dejte sem další panáky,“ řval přes celý bar na barmana.

To Ilona Svobodová (44), která ztvárňuje Jitku Farskou, se alkoholu skoro nedotkla. Ale zato šéfy překvapila extravagantním účesem. Na svůj věk se pořádně odvázala. „Teď moje role není na obrazovce každý den, tak jsem dostala povoleno od vedení Novy se ostříhat, jak chci. Tak jsem si nechala vlasy po stranách sestříhat strojkem a když to bylo čerstvé, tak byl vidět i ornament, který jsem tam měla vystříhaný,“ svěřila se Svobodová, které to ale nestačí. „Určitě to není poslední můj úlet. Mám ráda změny, takže příště jdu do dredů,“ šokovala všechny přítomné a hlavně ředitele Novy Petra Dvořáka.

Kliknutím zvětšeteJediný, z koho mohl mít Dvořák na večírku radost, byl dvanáctiletý Matyáš Valenta. Nejenže se nedotkl alkoholu a měl běžný účes, ale nezklamal jeho důvěru. Dvořák mu totiž svěřil moderování celého večera a malý Matyáš se toho zhostil Kliknutím zvětšetese vší vervou a všem přítomným předvedl, že dokáže pobavit i bez statisícového honoráře za večer. Novácká moderátorská jednička Leoš Mareš má tak důvod bát se o své kšefty na Nově. Jak se zdá, tak Dvořák našel adekvátní náhradu, kterou si může převychovat od útlého věku, jak bude potřebovat.

Kliknutím zvětšete



Autor: KAREN MCHITARJAN
Foto Aha! Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.