Lucie Zedníčková - Těhotná s milencem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Zedníčková - Těhotná s milencem?

Zedníčková s milencem Petrem Štěpánem.
Zedníčková s milencem Petrem Štěpánem. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Lucie Zedníčková (39) ještě není ani rozvedená a už je asi se svým milencem Petrem Štěpánem (34) těhotná! Zedníčková to sice popírá, fotka a časté návštěvy cateringového vozu při natáčení filmu Hrobař však mluví za vše.

Milenec Štěpán během natáčení se Zedníčkovou neustále cukroval a nespustil ji ani na okamžik z očí. Má také důvod se usmívat. Na dítě, které nejspíš jeho milovaná čeká, bude totiž platit úplně někdo jiný!

Zedníčková je s manželem Vítkem Pokorným (39) teprve v rozvodovém řízení, a pokud je opravdu těhotná a malé se narodí, dostane příjmení Pokorný nebo Pokorná. A dokud se testy DNA neprokáže opak, bude na něj také Pokorný platit alimenty. „Nejsem těhotná, to v žádné případě, jen necvičím, a tak mám velké břicho po těch dvou dětech, které už mám,“ popírá jakékoliv informace o svém těhotenství sama Zedníčková. Hned ale zamíří k cateringovému vozu, kde si nechává naložit pořádnou porci gulášové polévky, několik krajíců obloženého chleba, a také oblíbené kyselé okurky...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.