Znechucený Jiří Mádl - Utíká z Česka do New Yorku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Znechucený Jiří Mádl - Utíká z Česka do New Yorku!

Mádlovi už nejspíš dělá problém se i podepsat mladé fanynce.
Mádlovi už nejspíš dělá problém se i podepsat mladé fanynce.  (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Česká kinematografie možná přijde o jednoho z nejtalentovanějších mladých herců. Jiří Mádl (21) se totiž nechal slyšet, že se v Praze cítí stísněně.

Česká kinematografie možná přijde o jednoho z nejtalentovanějších mladých herců. Jiří Mádl (21) se totiž nechal slyšet, že se v Praze cítí stísněně.

„Pohledy ostatních lidí mi zmenšujou prostor, protože se s nimi nechci setkávat pohledem. Jakmile se setkáme pohledem, tak začnou reagovat. Jdu ulicí a vybírám si, kudy jít. Hledám, kde je míň lidí,“ svěřil se Mádl v rozhovoru pro týdeník Instinkt. To je právě důvod, proč se chce přestěhovat do New Yorku a studovat tam. „V Praze si nemůžu odpočinout. Nevydejchávám to. V New Yorku je to taky hektické, ale máte tam Central Park a další místa. Prahu mám spojenou s klaustrofobií. Vlastně neznám moc lidí, co by tu byli šťastní,“ pokračuje herec, který už je ze své slávy tak vyčerpaný, že svým fanouškům neslušně ukazuje prostředníček. „Nedávno jsem šel ulicí, kde bydlím, a z kavárny se ozval hlas: Hele Mádl! Nazdááár! Šel jsem dál, jakoby nic. A ozvalo se: Takovej milej kluk to byl. Tak jsem se otočil a ukázal jsem na něj fakana. Sice poprvé v životě, ale jak dobře jsem se pak cítil,“ vysvětlil svůj zkrat mladý herec, který už se těší, až se z Prahy odstěhuje.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.