Přiletí Vinnetou! Za Gottem, pivem a rockem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Přiletí Vinnetou! Za Gottem, pivem a rockem!

Pierre Brice v dobách své největší slávy
Pierre Brice v dobách své největší slávy (Profimedia, internet)

TRUTNOV – Do Čech míří nefalšovaný Vinnetou! Open Air Music Festival Trutnov, který se koná od 21. do 24. srpna a již několik let se nese v indiánském duchu, totiž jako speciálního hosta přivítá francouzského herce Pierra Brice (78), který se jako legendární náčelník Apačů objevil ve dvanácti filmech!

Do Čech míří nefalšovaný Vinnetou! Open Air Music Festival Trutnov, který se koná od 21. do 24. srpna a již několik let se nese v indiánském duchu, totiž jako speciálního hosta přivítá francouzského herce Pierra Brice (78), který se jako legendární náčelník Apačů objevil ve dvanácti filmech!

Podle původní domluvy měl Brice do Čech dorazit v pátek, na vlastní přání ale přiletí už o den dřív. Na letišti jej totiž chce přivítat jeho dávný kamarád Karel Gott (69), s nímž stráví i celý čtvrteční večer. „S Karlem jsme se v průběhu naší kariéry potkali už několikrát, ale loni jsme spolupracovali na velkém projektu a dobře jsme se poznali. Vzniklo z toho opravdové přátelství. Hodně jsme spolu mluvili, ale buďme upřímní: víc jsme se smáli, než debatovali,“ prozradil sám Brice.

A co ho na rockový festival přilákalo? České pivo! „Jsem sice Francouz a milovník červeného vína, ale musím říct, že mám rád české pivo. Chutná vážně dobře a je to jedno z nejlepších piv na světě,“ těší se nejslavnější filmový indián.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.