Michal Dočolomanský: Jeho boj s rakovinou! Je to zlé, moc zlé... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal Dočolomanský: Jeho boj s rakovinou! Je to zlé, moc zlé...

Na hlavě Michala Dočolomanského je znát postup ozařování.
Na hlavě Michala Dočolomanského je znát postup ozařování. (Nový čas, ČTK)

BRATISLAVA – O rakovině Michala Dočolomanského (66) a jeho boji o život poprvé promluvila jeho exmanželka Marta (64)! Ta, přestože je s ní herec dvaadvacet let rozvedený, stále patří mezi jeho nejbližší. A z toho, co slovenskému týdeníku Plus 7 dní prozradila, běhá mráz po zádech!

O rakovině Michala Dočolomanského (66) a jeho boji o život poprvé promluvila jeho exmanželka Marta (64)! Ta, přestože je s ní herec dvaadvacet let rozvedený, stále patří mezi jeho nejbližší. A z toho, co slovenskému týdeníku Plus 7 dní prozradila, běhá mráz po zádech!

Přiznala totiž natvrdo, že Dočolomanskému zbývají jen poslední týdny života! „Buďte citliví. Toto je vážná věc, neubližte mu. Protože tohle je finále. Nemůžete mu zkazit poslední chvíle. Jsou to ty poslední, vím to. Nechte ho ještě chvíli žít, je to už jen chvilka,“ svěřila se paní Marta. Konec zřejmě cítí i národem milovaný »Dočo«, hvězda filmu Adéla ještě nevečeřela.

V uplynulých týdnech totiž dal do pořádku své majetkové záležitosti. Byt na Gorkého ulici i chatu ve Studénce přepsal na svého přítele Alexandra, který je pro něj velkou oporou. Přestože se objevily zprávy, že Dočolomanský tím vydědil své děti, prý to tak není. Jak syn, tak dcera jsou s tím srovnaní, a kolem nemocného otce, který se léčí na onkologické klinice nemocnice v bratislavském Růžinově, se semkli jako nikdy předtím.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.