Rána pro Janka Ledeckého - Smrt bratra! Předávkoval se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rána pro Janka Ledeckého - Smrt bratra! Předávkoval se!

Janek Ledecký
Janek Ledecký  (Aha! – Petr Novotný)

PRAHA – Strašlivé odhalení! Zpěvák a skladatel Janek Ledecký (46) skrývá ohromné tajemství. Údajně kvůli jeho lhostejnosti se mu totiž před dvanácti lety drogami předávkoval mladší bratr David. A Ledecký se to snažil celý život udržet v tajnosti!

Strašlivé odhalení! Zpěvák a skladatel Janek Ledecký (46) skrývá ohromné tajemství. Údajně kvůli jeho lhostejnosti se mu totiž před dvanácti lety drogami předávkoval mladší bratr David. A Ledecký se to snažil celý život udržet v tajnosti! Možná proto bylo a je pro veřejnost a také většinu jeho přátel jeho soukromí naprosto tabu. Jediné, co se o Jankovi totiž ví, je, že je šťastně ženatý s manželkou Zuzanou, se kterou má dvě děti. Ledecký zkrátka o svém soukromí velmi nerad mluví. A má taky proč!

A proto málokdo ví, že měl zpěvák mladšího bratra Davida, který byl stejně nadaným muzikantem jako Janek. Ne-li nadanějším. A jelikož Ledecký už v té době byl na vrcholu své kariéry a David se teprve snažil prosadit, tak měl požádat svého bratra, aby mu pomohl. Bylo pro něj prý obrovským zklamáním, že se k němu tehdy Janek obrátil zády! A právě to byl moment zlomu, kdy Ledeckého mladší bratr David, který do něj vkládal všechny své naděje, podlehl tvrdým drogám.

„Byl to skvělý kluk. Měla jsem ho moc ráda. Byl to lidskej anděl. Bohužel nerozumný,“ řekla o Davidovi Ledeckém Mahulena Bočanová, která se s ním před lety hodně přátelila. Ten se ale bohužel dal dohromady s bandou narkomanů, což se mu stalo osudným. V roce, kdy Janek natočil veleúspěšný videoklip k písni Sliby se maj´ plnit o Vánocích, David zemřel na předávkování drogami. Janek se z toho dlouho nemohl vzpamatovat. I když mu nepomohl v hudební kariéře, měl ho prý moc rád.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.