Leoš Mareš: DLUHY! Musí splácet 500 tisíc měsíčně! 10 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Leoš Mareš: DLUHY! Musí splácet 500 tisíc měsíčně! 10 let!

PRAHA – Leoš Mareš (33) si nasekal pořádné dluhy! Dokonce takové, že následujících deset let bude muset platit 500 tisíc korun měsíčně! Přesně tak vysoké totiž budou splátky hypotéky, kterou si Leoš vzal na svůj luxusní byt za 50 milionů!


„Leoš chtěl hypotéku na deset let. Splátky mu proto spočítali na půl milionu měsíčně, což je šest milionů za rok. Takže i s úroky za ten byt celkem zaplatí šedesát milionů korun,“ prozradil nám zdroj z okolí úspěšného moderátora. Zvládne to moderátor platit?

„Leoš si zkrátka myslí, že i za deset let bude vydělávat tolik jako teď. Nedávno se chlubil, že v průměru vydělává sto tisíc korun denně,“ dodává náš zdroj. Tím padají informace, podle kterých se měl na financování super luxusního bytu na pražském Smíchově podílet i otec manželky Mareše Moniky. „Leoš to celé bude platit sám,“ přiznává náš zdroj. Otázkou zůstává, zda Leoš Mareš bude i za pár let vydělávat tolik, kolik dnes. „Leoš tvrdí, že za deset let bude vydělávat ještě víc, ale spousta lidí ze showbyznysu si tím tak jistá není. Kliknutím zvětšeteKaždopádně investovat do bydlení je rozhodně rozumnější, než si kupovat drahá auta a mobily,“ říká Marešův kamarád.

Dvoupodlažní byt má rozlohu téměř 400 metrů čtverečních a mimo jiné jsou v něm například tři koupelny nebo pět ložnic. Speciálními úpravami musel projít strop, protože Mareš se oproti původním stavebním plánům rozhodl, že chce mít na střeše bazén a vířivku. „Kvůli tomu jsme strop museli výrazně zpevnit, aby vydržel větší zatížení,“ prozradil nám jeden z dělníků. Vedle střešní vířivky má být v bytě například obří akvárium, které má dominovat obývacímu pokoji.


Autor: (efk)
Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.