Těhule Michaela Kuklová v šoku: Její bratr čeká nemanželské dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Těhule Michaela Kuklová v šoku: Její bratr čeká nemanželské dítě!

Snad bude Míše její partner Roman Holomek v tuto těžkou dobu oporou.
Snad bude Míše její partner Roman Holomek v tuto těžkou dobu oporou.

PRAHA – Šok pro těhotnou herečku Michaelu Kuklovou (40)! Její bratr Marek čeká nemanželské dítě! Podvádí svou ženu a vůbec se tím netají.


Nenaruší to psychiku Michaely Kuklové, která je v sedmém měsíci těhotenství a ve svých čtyřiceti letech se stane poprvé matkou (deník Aha! informoval)? Bývalá manželka Jiřího Pomeje tak nebude jen maminkou, ale i tetou. „Ano, tetou budu, to máte pravdu,“ řekla zaskočená Kuklová.

Její bratr Marek Lichtenberg však čeká dítě s milenkou. „Trochu se zapletl se svou osobní asistentkou Irenou, která teď čeká jeho miminko a vůbec se tím netají,“ řekl deníku Aha! dobře informovaný zdroj. „On se ale nerozvádí,“ reagovala herečka Kuklová. A to měla pravdu! Manželka jejího vykutáleného bratra Helena totiž zřejmě nemá o jeho románku ani potuchy. „To máte nějaké mylné informace,“ snažila se popřít celou situaci Míša Kuklová, která ale nejdříve potvrdila informaci, že tetou skutečně bude. A tentokrát si tuto roli nevyzkouší poprvé. Její bratr už totiž jedno dítě s manželkou má.

Snad vztah Míši Kuklové, která, po sedmnáctiletém čekání na dítě, otěhotněla s bohatým podnikatelem Romanem Holomkem (50), nedopadne stejně jako vztah jejího záletného bratra Marka.


Autor: (kre)
Foto Aha! – Ája Burešová, Marie Votavová, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.